2019. Május 22. 20:39
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
A fideszes cigány, a templom egere, meg a Másé
Mitől állt fel a templom egerének a farka Felcsútkörnyékén?

-Felcsúti rém-mesék sorozat-

Ez a mese igaz történet. A szereplői is valódi személyek. Ezért ha a saját dolgaidban ráismersz valamelyikükre, szükség esetén sürgősen fordulj az illetékes bűnüldöző szervhez.

FONTOS! Ez a mese megzavarhatja a Fideszesek nyugalmát. Ezért ez az irat szabadon másolható és továbbítható! Kereskedelmi forgalomba nem hozható! Minden jog fenntartva!

FIGYELMEZTETÉS! A szöveg érthetőségének elősegítése érdekében, a szöveg az írói metaforák érzelemdúsabb kifejezésére, az aktuális szlengnek megfelelő, de archaikus kifejezéseket is tartalmaz, ezért az olvasása tizenhat éves kor alatt - kizárólag szülői jelenlét mellett ajánlott!

Valamikor régen, amikor még a cigányok is hegedűvel játszottak, amikor Orbán falvát is csak Felcsútnak csúfolták, akkor élt Felcsúton egy szegény cigány legény. Lőrinc az apja után örökül kapta a Mészáros nevet, de bizony hiába kotorászott a batyujában, mert más egyéb nemigen volt abban útravalóul. Bizony a Felcsúti Mészáros Lőrinc szegényebb volt a templom egerénél.

Hanem aztán ennek a Lőrincnek nagy volt a bánata, amikor meglátta, hogy másnak van, neki aztán meg nincsen. Sóvárgott is eleget szegény, amikor meglátta a Másét. Búbánatában el is szegődött brácsázni a más vállalkozásába, merthogy neki még saját bótra sem futotta. Húzta-vonta a gázcsövet a Lőrinc nap, mint nap a Váli völgyben, ..de egyszer aztán váratlanul a Lőrinc főnökét, a vállalkozót, magához rendelte a teremtő..

Azt a cigány teremburáját! Ennek aztán a fele sem tréfa! Megrettent a Felcsúti Mészáros Lőrinc. Most aztán oda lesz a más vállalkozása! Olyannyira megszállta a Lőrincet a rémület, hogy ijedtében gyorsan a hóna alá kapta a néhai főnök komputerét. (azon voltak a gázra vágyó ügyfelek adatai) Meg aztán a néhai vállalkozó autóját, tele szerszámostul, (számla nélküli kacat - ne kallódjon már az örökösnél) aztán, uzsgyi! Meg sem állt a Lőrinc az APEH irodájáig. Ott meg ijedtében kért rögtön egy adószámot. Legyen már egy vállalkozása is, ha már úgyis minden más egyebe van hozzá..

Így történt, hogy a Felcsúti Mészáros Lőrincé lett a Másé. No de aztán az a Fideszes cigány vesse a Lőrincre az első követ, amelyik az ő helyében nem ezt tette volna! Szóval, megvoltak szépen - kettesben. A Lőrinc meg a Másé. Az emberek meg a Váli völgyben, ha a házukba gázt akartak, ezen túl a Lőrincnek pengettek. Áramlott is már a gáz a Váli völgybe jócskán, a lóvé meg a Lőrinchez, (az is jócskán) amikor a Lőrincnek sikerült leelőznie a templom egerét, éppen egy Fideszes arasszal.

De egyszer aztán Felcsúton tanyát ütött a Viktor..

Hogy aztán ennek a Viktornak melyik öreganyja volt a cigányvajda szobalánya? Hát.. Azt bizony arrafelé senki sem tudta.. De mit ad az a teremtő cigány atya úristen, ennek a Viktornak is nagyon tetszett a Másé. Hanem mikor ez a Viktor megtudta, hogy másnak van Felcsúton focicsapata, neki meg aztán nincsen! Na, az volt aztán még csak egy cifra eset Felcsúton! El is öntötte a Viktort a sárgaláz (narancssárga) rögvest. Aztán a nagy sárgaságtól felhevülve, hamarjában el is vette a Viktor a Másét. Azóta van a Viktornak Felcsúton focicsapata, másnak meg azóta nincsen..

Így történt, hogy Felcsúton az Orbán Viktoré lett a Másé. Hanem aztán az az Oxfordban tanult Fideszes cigány vesse a Viktorra az első követ, amelyik az ő helyében nem ezt tette volna! Beszélik, olyan hitvány az Oxfordi iskolarendszer, hogy ott a Másét nem hozzák szóba soha. Az isten tudja miért, de állítólag azon a vidéken már úgy születik mindenki, hogy tudja - tisztelni kell a Másét..

Így vagy úgy, de egy valamire való Fideszes nem lehet meg futball-pálya nélkül. (ha meg már focicsapata is van, akkor meg pláne nem) Ezt beláthatja akárki. Ezért aztán a Viktor is gondolt egyet, és nekifogott befüvesíteni Felcsút boldogabbik felét. Zöldült már a fű Felcsúton szépen, de egyszer aztán kiderült, a fű alatt - de bizony a telek is a Másé..

Tyű! Azt a cigány rézangyalát! Hát nem elég hogy az engedély is csak úgy imitt-amott! Aztán még ráadásul a fű alatt a focipálya is a Másé! Hanem aztán ezt a Viktort nem olyan fából faragták, hogy megijedt volna az a saját árnyékától. De bizony nem félt az még a Másétól sem! Nosza rajta, a Viktor gondolt még egyet. Aztán gyorsan rábízta a Lőrincre a foci-akadémia építését. A Felcsúti Mészáros Lőrinc úgyis nagyon érti hogyan kell a fű alatt művelni a Másét..

Hanem erre a Felcsúti fű alatti sertepertére, felfigyelt a FARKAS! Ez a FARKAS elég nagy FARKAS volt, ráadásul meglehetősen igazi FARKAS is volt. Mert ha nem így lett volna, a végrehajtó sem ő lett volna.. De mivel a FARKAS igazi volt, na meg aztán Tibor is volt, így aztán ő volt a FARKAS Tibor önálló bírósági végrehajtó Felcsútkörnyékén. (teljesen önálló, egyedül csak a Fidesztől függött) No de aztán ez a FARKAS szerette ám csak igazán a Másét! Ha a FARKAS megtudta, hogy másnak van! Háza, fizetése, (hajaj) addig nem nyugodott, amíg másnak egy kanyi vasa sem maradt (lehetőleg ház nélkül persze). De legjobban mégis a gyerekeknek járó juttatásokat kedvelte..

Hanem aztán amikor ennek a FARKASNAK a fülébe jutott hogy a Lőrinc, meg a Viktor hogyan szeretik a Másét.. Hűű! Azt a cigány árgyélusát! Még a szája is tátva maradt a FARKASNAK az álmélkodástól (pedig elég nagy szája volt ám neki). Na, gondolta a FARKAS - ezek aztán nagyon vágják a pitét ott Fölcsúton! No, de én sem vagyok ám hitványabb Fideszes cigány mint ezek! Elmegyek Felcsútra, aztán szólok nekik - vegyenek be engem is a bandába. Így legalább nem fog molesztálni az a sok anyuka, amelyiknek fölzabálom a gyes-ét.

(Mert azt illik ám tudni Kedves Olvasó, hogy a Fejér Megyei jogintézményekben, a Viktornak /meg a nénak/ a pereputtya intézi ám a jognak a intézését. Mármint hogy kinek van joga a jogtalanhoz, aztán meg kinek nincs joga még a jogához sem. Tetszik érteni?)

(Hogy vágott volna bele annak a bíróságon matató öreganyjának a nyoszolyájába az a sistergős kénköves cigány istennyila annakidején - a szerz. megjegyz.)

..Szóval a FARKAS pályára lépett Felcsúton. Hát persze hogy bevették. Egy ekkora cigányt nem lehet kihagyni a Felcsúti bandából.. Nem is volt gondja a FARKASNAK ettől fogva. Felfalhatta a Másét, szőröstül-bőröstül, házastul-gyerektartásostul. Hálából küldött is a FARKAS Felcsútra, fűmagra valót, amennyit csak tudott. Csak küldte-küldte a FARKAS a szecskát Felcsútra (persze úgy Fideszes cigány módra, a fű alatt) vég nélkül. Amit aztán már sehogy sem tudtak a Felcsúti foci-akadémiába belevetni, azt a keveset a Viktor rábízta a Fideszes Lőrinc káeftéjére. Ott őrzik a Viktorét, meg a Másét. Aki nem hiszi, járjon utána..

Így történt, hogy már hárman szerették a Másét, Felcsútkörnyékén. (De ők aztán nagyon) A Viktor hantázott, a FARKAS gyantázott, a Lőrinc meg kontrázott. De aztán a koldus szegény-cigány legény, a végire meg úgy kikupálódott, hogy a Mészáros Lőrinc lett a Felcsúti, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Elnöke. (na erre varrjál gombot) Hanem aztán a Fideszes Lőrinc a legújabb Audiján úgy neki iramodott, hogy a templom egere bottal üthette a nyomát. Ezért aztán, amikor a templom egere rádöbbent hogy milyen fürgék, meg sportszerűek a Fideszes cigányok, feladta a versenyt, és gyorsan be is dobta a törölközőt.

A templom egere szomorúan bandukolt Felcsútkörnyékén. Már törölközője sem volt szegénynek, amikor egyszer csak megbotlott valamiben. Hanem aztán amikor jobban megnézi, látja ám hogy nem más az amibe belebotlott, mint a Másé. Meglepődve kérdi tőle - Hallod e te Másé! Ugyan mond má, hogyan lettél te ilyen kevés?

Tudod - felelte a Másé - Felcsútkörnyékén a Fideszesek mindig lecsíptek belőlem, aztán csak ennyi maradtam. Azt a Fideszes kormos kandúrját! Hanem a templom egere úgy meglepődött, amikor ezt meghallotta, hogy még a farkát is felfelé kunkorította izgalmában. De aztán éppen arra masírozott a paragrafus. Kérdik tőle illendően - hallod e te paragrafus! Aztán mi jogon sétafikálsz te itt Felcsútkörnyékén, ráadásul póráz nélkül?

Én most éppen illegalitásba vonulok - felelte a paragrafus. A Felcsútkörnyéki bíróságon velem szokták betakarni azt a sok Fideszes szennyet-okádékot, de már olyan nagy volt a bűze hogy inkább elszöktem onnét. Azt a fideszes tejfölös köcsögjét! Hanem amikor a templom egere ezt meghallotta, hogy milyen cigány munka folyik a Felcsútkörnyéki bíróságon, bizony úgy meglepődött, hogy még a farka is lekonyult hamarjában.

Így történt, hogy összetalálkozott a három barát, aztán meg is fogadták - az veti közülük az első követ a Fideszesre, amelyikük először találkozik vele..

A templom egere, a Másé, meg a paragrafus, leültek Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia mellé, az árok partjára. Aztán rágyújtottak egy Lőrinc-űző nótára:

Egy cigány legény röf-röf-röf.
Trombitálgat töf-töf-töf.
A Fideszes víg ormánya,
a Másét túrja döf-döf-döf.

Jön a FARKAS meglátja.
Örvendezve kiáltja.
Jól van Lőrinc, röf-röf töf-töf,
a Viktor is így csinálja!

Most már hárman zenélnek,
a Máséból megélnek.
Töf-töf-töf-töf,
röf-röf-röf-röf,
a fideszes legények!

A templom egere, a Másé, meg a paragrafus még most is ott ülnek Felcsúton, az árok partján, ha közben a FARKAS azóta fel nem falta őket..

A Felcsúti, Fideszes Mészáros Lőrincnek sikerült az élet!
És te hogy boldogulsz?
Te is két kézzel eszed a mackósajtot?

Summa, summarum, de az dörgés Kedves Olvasó hogy Felcsútkörnyékén viszik a Másét, mint a cukrot a Fidesz kormány beiktatása előtt. Mindez persze a hivatalokban trónoló sarzsikat egyáltalán nem zavarja, hiszen a Merész-elek Kapitányság munkatársát /Hajnáczki Csaba/ érintő ügyekhez már számtalan esetben csatolva lettek olyan iratok - amelyek alapján teljesen nyilvánvaló, hogy a Felcsúti Fideszes körökhöz kapcsolódó személyek bűncselekményeket valósítanak meg.

Azonban ez ügyben intézkedésre hivatottak, így például Dr. Szekeres Mónika, a Bicskei Bíróság Elnöke - nem nagyon borzolja a tollát, hogy emiatt érvényt szerezzen a jogszabályoknak. Sőt! Az a büdös ribanc inkább még a Fideszes bűncselekmények eltusolására törekszik.

Ezért aztán a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lőrinc és bűnöző társai, köszönik szépen, de prímán megvannak. Kisebb gikszer elsikálásáért, a Fideszes Lőrinc az illetékes súlyának a dupláját használja a lepasszolandó jatt szorzószámaként, azonban nagyobb gáz esetén, a korrupt ügyész/bíró, a saját testtömegének, a sokszorosának a szorzatát is magáénak tudhatja a kialkudott pénznemben.

Mindez a kialakult szokásjog alapján meglehetősen olajozottan működik Felcsútkörnyékén. Ezt a gyakorlatot egyedül még az ilyen eljárások kárvallottjai nem tudták még teljesen megszokni.. Azonban ezeknek az ügyleteknek a szokásjog mellett, a magasabb szintű jogszabályokban is van kompetens megfelelője. Így más jogszabályok mellett, a Büntető Törvénykönyv 250§ - 256§ -ig terjedő szakasza, a közélet tisztasága elleni bűncselekményeket - vesztegetés, befolyással üzérkedés- börtönbüntetés kiszabásával bünteti. Azonban a Fideszes Lőrinc az ügyleteit előre kitervelten, nyereségvágyból, nyilván bűnszervezet részeként követi el, tehát a jogsértés minősített esete is megállapítható lenne. Ennek megfelelően a Fideszes Lőrincnek és bűntársainak akár nyolc évnyi börtön is járhatna. (az érvényben lévő jogszabályokat figyelembevevő, pártatlan és elfogulatlan, tisztességes eljárást feltételezve)

Tekintettel arra, hogy a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lőrinc személyével kapcsolatba hozható jogszabályt sértő ügyletek, meghaladhatják a különösen nagy értékét, valamint a jogszabályt sértő esetek elterjedtsége, és számos embert megkárosító jellege miatt, a bűncselekmény a társadalomra nézve különösen veszélyes - ezért, a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lőrinc és társai ellen, különféle, jogszabályt sértő cselekmények elkövetése miatt, büntető eljárás megindítását kezdeményezem.

A Felcsúti, Fideszes Mészáros Lőrinc és társainak, jogszabályt sértő tevékenységét ismertető további információk széles skálája megtalálható: a Bicskei Városi Bíróság, B.159/2009. számú, -Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! - feliratú plakátok tárgyában folyó ügyhöz mellékelten, valamint számos hivatal, számos ügyéhez csatoltan

Csatolt iratok:

1, a Merész-elek Kapitányság által csatolt irat:

2, más - szintén károsult állampolgár által csatolt irat:

U.i.: Az ügyben eljáró ügyész/bíró által meghozott intézkedés - a büntető és szabálysértési felelősségének tudatában tett nyilatkozatnak minősül - abban az értelemben, hogy az ügyben intézkedő ügyész/bíró tisztában van a jogszabályok által a hivatali személyére rótt kötelezettségekkel, és ismeri a Be. 6.§ 1 pontjának, valamint további jogszabályoknak, a megismert bűncselekmények esetében alkalmazandó, előírt utasításait.Kelt.: Bodmér. 2011 augusztus 23 Hajnáczki Csaba

a Merész-elek Kapitányság munkatársa :)

Szintén károsult, további állampolgár aláírása:

A közérdeklődésre figyelemmel, a Merész-elek Kapitányság figyelemmel kíséri a piacon megvásárolható ügyész (bíró) Kg/Ft. áron számított aktuális középárfolyamát. Ezért kérem, a Felcsúti. Fideszes Mészáros Lőrinc éppen aktuális ügyében - éppen nem a jogszabályoknak megfelelően intézkedő - ügyészt (bírót), hogy az üggyel kapcsolatos értesítését, az alábbi formula szerint kitöltve szíveskedjék a Merész-elek Kapitányság címére küldeni:

1. sz. példa:
ELUTASÍTOM: mert- bla-bla-bla-pont/dátum; Ügyész aláírása: Dr. Nagyzsebű /Kg/mázsahúsz

2.sz. példa:
Válaszadás nélkül irattárba helyezem: azért mert csak-pont/dátum; Ügyész-művész-nő aláírása: Dr. Nagyfenekű /Kg/nyolcvanhét

Ezzel akkor meg is volnánk. De most hogy előre borítékba helyeztük a Fideszes bűnözők elleni eljárások végeredményét, vajon most már elégedetten hátradőlhetünk a hintaszékünkben a csodára várva? Azt hiszen egyáltalán nem. Ha kicsit jobban belegondolunk, nem tettünk mást, hogy másoktól várjuk el a saját jogainkkal való törődést. Ugye te is emlékszel még arra Kedves Olvasó, hogy a közelmúltban kiderült: Felcsúton fizették a legtöbb adót Magyarországon. A sajtó munkatársainak a mai napig sem sikerült a titokzatos milliárdos kilétét felfedni. Vajon ki lehet ő? És miből tett szert erre a hatalmas vagyonra?

Magyarországon egyre nő az eladósodott-elszegényedett emberek tábora. A végrehajtók gyakran szabad prédaként kezelik az embereket. Eközben pedig titokzatos milliárdosok bukkannak elő a semmiből. Vajon milyen sors vár azokra az egyre növekvő számú eladósodott emberekre, akik végrehajtás alá kerülnek? A Felcsútkörnyékén szerzett tapasztalatok alapján a nagy biztonsággal feltételezhető: az eddigi szerzeményük, meg a jövőbeli keresményük is biztos helyet talál majd valamelyik -talán éppen Felcsúti-Fideszes milliárdos vagyona közt. Nem mintha valakit vigasztalna, de nem ez lesz az első eset a történelem során, hogy valakik a mások nyomorúságából gazdagodtak meg. Pedig a jogszabályok ezek ellen megvannak. Az ügyészségek-bíróságok prímán felszerelve, az ítészek székei elfoglalva. A fizetésük rendre kiutalva.. De vajon akkor hol lehet mégis a hiba?

Bizony Kedves Olvasó, a hibát saját magunkban is kell keresnünk. Sajnos Magyarországon az emberek nem fordítanak elég hangsúlyt a jogaikra. Igaz, senki sem tanított bennünket a jogainkkal való törődésre, de sajnos természetesnek gondoljuk hogy a saját jogainkat mások intézzék, képviseljék.

És bizony a mi hanyagságunkat látva, a hivatalokban akadnak olyan elvetemültek, akik a bűnre kapható politikai körökkel összekacsintva gyorsan megtollasodnak a mi kárunkra. Mi tehát a megoldás?

Törődjünk többet jogainkkal! Ha valaki szereti a hazáját, akkor törődik a hazájában a mások jogaival is. Azért hogy ne maradjunk magunkra, védjük egymás jogait. Ha többen vagyunk, többre is juthatunk. Kedves Olvasó, neked mi erről a véleményed?

Szeresd a hazát - Védd a Másét!
A Merész-elek Kapitányság felhívása!
Aggódsz saját jogaid, és más értékeid miatt? Védd a Másét!

A jogszabályok arra valók hogy védjék az emberek jogait, értékeit. Mindez azonban csak akkor fog működni, ha az emberek is védik, és számon is kérik a jogaikat.

Vigyázat! A Fideszesek szeretik a Másét!

Felcsútkörnyékén már bevezetett gyakorlat, hogy sárba tiporják a jogot, azért hogy büntetlenül elvehessék a Másét! Magyarországon máshol is így fognak tenni, azért hogy ott is elvehessék a Másét!

Szeretnéd ha jogaid, meg más értékeid is biztonságban lennének?
Védd a Másét! A saját dolgaid akkor lesznek biztonságban, ha a Másé is ott lesz!
Csatlakozz a Facebookon a Merész-elek Kapitányság felhívásához, és védd a Másét!

Ma két Magyarország van. A rablók országa, meg az áldozatok országa. A sikeres országok egyik titka, a jogszabályok alapján működő jogállam, ahol mindenki joggal bízhat a bűnüldöző szervek jogszerű működésében. Magyarország akkor fog felemelkedni, ha a törvényt a bűnözők ellen fordítják, és csak egy Magyarország lesz, ahol a jogszabályok mindenkire vonatkoznak. Magyarországon ez még nem így van. Magyarországon ma még egyre több embert fosztanak meg a jogaitól a hatóságok segítségével, azért hogy a szegények javain titokzatos milliárdosok osztozhassanak.
Vigyázat! A Fideszesek el is veszik a Másét!

Csatlakozz a Merész-elek Kapitányság felhívásához és jelöld a Facebook/Hajnáczki Csaba/oldalát

Ha szereted Magyarországot, ha szereted a hazádat, védd a Másét!
Egyetértesz azzal hogy a törvényt a néplopó-bűnözők ellen fordítsák?
Védd a Másét! Hogy neked is több maradjon!

Lájkold a Merész-elek Kapitányság felhívását!
Szeretem Magyarországot!

Merész-elek Kapitányság
Lájk :)
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!