2017. Június 25. 21:53
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Kérdések:...
Hegyek vizek energia...
Három mag-Ister...
Keve Hun gondolatok...
Széna, csikó, ladik, g...
RSS - Hunszkíta hírek
"Jövőnkért" ...
Az emberi butaság!...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Világ kormány a magyar...
Halálsoron...
A globalisták csapdája...
Hogyan lehet hidakat é...
Elmebaj... nokság avag...
RSS - Hun Unio
Közeleg a kriptol...
Már az IMF szerint is ...
A BANK...
61200 százalékos hozam...
Kína saját Bitcoint fe...
RSS - Köztársasági elnök
Hogyis van ez? Nagyot ...
Elnök...
A KÖZTÁRSASÁG t&o...
A Leltár...
Az Alkotmány...
Összes hír erről az oldalról : Puzdra oldal
2015. Május 19, 20:48:4
Kérdések:

Hol áll az aki a Nap körüli Föld pályát rajzolja?

2015. Február 28, 15:42:4
Hegyek vizek energia2014. Június 17, 10:59:3
Három mag-Ister

Huszonhét millióból már csak 5-6 millió magyar van a K.ör-ÁR-PAD medencében.
Semmi mást nem kell tennünk, mint a víz szempontjából értékelni a múltat. Szilveszter pápa rovás írás elleni intézkedését helyére téve, világossá válik, hogy a népbutítás mennyire fontos a szeretetet prédikáló csuhás szervezetnek, amelyik tulajdonosa egy fegyvergyárnak.

2014. Május 08, 05:51:4
Keve Hun gondolatok

Erdélyben élő barátunk is keresi a valóságos történelem objektumait. A ponttól pontig húzott vonal alatt talált leleteket kíméletlenül analizálja. Remélem tetszeni fog

2014. Április 29, 20:03:3
Széna, csikó, ladik, gulya

Az rOr1;-val mondott gulyás ebben a logikábán a marha goly meghatározását mutatja, ami az rSr1; minőségjelölővel válik szakmanévvé.

Barbár őseim viselkedésére, a mai tanítások és tudományos állításokra, ezek anyagi vonzatára ne én tegyem fel a kérdéseket!

Összes hír erről az oldalról : Hunszkíta hírek
. ,  | Pitkin
"Jövőnkért" TT hírek 04. - A TT fesztiválról. ,  | Papp Zoltán
Az emberi butaság!

Az irányíthatót ember butasága végtelen.Kit hülyének látnak annál van az értelem.Értem Őket de el nem hiszem...Miért hazudik saját magának az ilyen?Számukra Én hülye vagyok jól tudom,hogy gyermekem szályaba a moslékot nem adom.Antibiutikum minden helyett megvéd!Ezzel csak a hülye nem eteti a testét.És az oltásról még nem is beszélve.Vírust nyomjunk be zárt térbe?A szert ki eteti meg veled ha nem szereted?Aki szeretetből veled szert etet.De a bolond még mindig csak rád nevet,nem hiszi el, hogy ez igy sokáig nem mehet.Elkap egy vírust a szervezete.Gyógyszer kell mert gyenge nélküle a gyermeke.A kötelezőről már nem is beszélve.Foggal, körömmel védi ami az állam érve.Nincsen önálló saját gondolata,A kötelező az amit gyermekének oktatna.Szolgaként mindenemet átadom,mert erre kötelezett a hatalol.Az olban nincsen sem disznóm sem tyúkom.Földemet a lapáttal külföldre hordom.De nincsen gond ezen a világon,miden bajra megvan a virágom.Csak legyen kiben van még szeretet,hogy túléljük azt ki szert etet!

. ,  | Pitkin
Hegyek vizek energia. ,  | Pitkin
Szada előadás. ,  | Pitkin
Csellengők 1Összes hír erről az oldalról : Hunszkita letöltés
. ,  | Jásdi Kiss Imre
PJP vs EDV ZRT. ,  | Microsoft
Silverlight. ,  | 
A Tanu. ,  | 
Budapesti mesék

A villamos, mint a Hazád!

. ,  | 
JKI Szfvár 2011.11.24.

Jásdi Kiss Imre előadása Székesfehérváron.

. ,  | Tauzin Krisztina
Tauzin Krisztina 110929. ,  | Polgári Jogokat Pártolók Egyesülete
Tigáz vs Esküdtszék. ,  | Kiss Imre
Kiss Imre összes. ,  | Dokumentumfilm David Cole
A modern világ legnagyobb hazugságának leleplezése

David Cole dokumentumfilmje

. ,  | Szentkorona Rádió
Siklósi András 2011.03.03.Összes hír erről az oldalról : Magyar Valós Hírek
un 0. 7. 20, . 22:44
Világ kormány a magyar kormány

(Ez egyébként valójában is így van, hiszen ezt mi tudjuk a világon a legjobban...)
Akkor kezdjük az elején. A Soros az ugye egy ügyes "magyar, ember", neki van az Európai Unió Parlamentjében a legnagyobb frakciója.
Nyilván ha ez igaz akkor Amerikában sem lehetett volna Trump az elnök, ha nem a mi Sörös Gyuri bácsink embere lenne, mivel ő sajtó hírek szerint pedig nem őt, hanem a Clintonnét támogatta?
Megmondom én a frankót, hogy mi ezzel a mi Sorosunkkal a helyzet, jó ügynökként tevékenykedett odakünt a nagyvilágban, jó elvtársnak ismerték, és 68-as Nyers Reformerrezsőék és az MNB-s Fekete Jani bácsiék az állam párt guruló dollárjait bízták a mi Gyuri bácsinkra, hogy kezelje azt kvázi alapítványi pénzként - mint mostanában a Matolcsy a Pallas Athéne alapítványokat tőkésítette fel hasonló képen -, melyből a kommunista vezetők gyerekeinek taníttatását valamint "létfenntartásukat" kell biztosítani.


ay 2. 7. 20, . 02:33
Halálsoron

Központi Nyomozó Főügyészség
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
Dátum: 2017.05.23.

Alulírott Borbély József (6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18.)

feljelentés

-t teszek az összes parlamenti képviselővel és az érintett közjegyzőkkel, járásbírókkal, bírósági titkárokkal, illetve a fellebbezések elbírásában érintett törvényszéki bírókkal szemben, bűnszervezetben folytatólagosan sorozat gyilkosság "Magyar Állam" nevében történő elkövetése miatt az alábbi tényállás alapján:


ay 0. 7. 20, . 19:46
A globalisták csapdája a patrióták ellen

Európa-szerte választások előtt állunk. Hazánk majd 2018 tavaszán, de bennünket megelőz a francia, a németországi valamint a most bejelentett angol parlamenti előrehozott választás. Még mindig nagyon sokan arra gondolnak, hogy a választásukkal meglehet változtatni a rendszert. Minden tiszteletem az alternatív csoportok pártok szervezőinek akik lelkesen szervezik a társadalom megváltoztatását. (Készülnek a választásokra. Nem ismertük még fel, ha választásokkal bár mit is meg tudnánk változtatni, már rég betiltanák!) Ezzel csak az a gond, aki leadja szavazatát, lemondott saját szaváról, mert aki nem szavaz megtartja véleményét és szót emelhet a mindenkori uralkodói rendszer ellen. Szavazással a vélemény nyilvánításodat átengeded az általad kiválasztott képviselőknek, ezzel megfosztod magad a szabad vélemény nyilvánítástól, elkötelezed magadat valami mellett vagy valami ellen. Mert aki nem szavaz, továbbra is megtartja szabad véleményét. Amíg nem rendelkezel elegendő ismerettel a világot mozgató erők tevékenységéről, a múltban végzett munkájukról, ennek eredményeiről, nehéz egy elkötelezett állásfoglalás tenni, és ez is legtöbbször érzelmeken alapul.an 1. 7. 20, . 17:10
Hogyan lehet hidakat építeni a szétszabdalt társadalomban?

Az oszd meg és uralkodj elvén dolgozó társadalmi atomizáció nem természetes jelenség, azt legerőteljesebben a pártok manipulálják!
Először tisztázzuk a társadalom meglehetősen hamis értelmezését, amit a marxista ideológia csak azért alakított ki, hogy azt ideológiai mázzal bekenve használja fel az értékrend alapú nemzet eltakarására. Sajnos a burzsoá polgári világ is hasonló úton jár, hiszen az egykori kommunista államrend által, erőszakkal államosított ipar rnemzeti vállalatair1; helyett ma, a rnemzeti dohányboltokr1; elnevezés dívik, mint a rnemzetir1; kifejezés egyik legújabb és sajnos eredményes lejáratása.

ec 0. 6. 20, . 12:13
Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

Vak és süket tömegek, az érzékelési tárházukból a szaglóhámjuk sem működik. Nem érzik azt a bűzt, vagy nem akarják tudomásul venni, hogy már az egész világon a Rothschildok orrfacsaró hullaszaga terjeng tömegpszichológiai eszközökkel fertőzésüket terjesztve. A médiaszereplők szájából méregként fröcsög a hazugságok felfoghatatlan mennyisége és a tömény rasszizmus. Az őslakos nemzetek elleni és őket saját hazájukból kirekesztő rasszizmus, amit "kormányaik", az "EU irányítás", a bankárkaszt bűnözői és a "celebeknek" nevezett, tudjuk milyen származású és genetikai összetételű médiaszereplői, a kazár-maffia tagjai, bérencei és minden, minden nemzeti elé tolt, erőszakolt empátiahiányos embernek látszó emberkreatúrái üvöltenek minden lehetséges módon. A bizonytalanság nem csak a kiszolgáltatott tömegeket érinti. Ahogy az I. és II. Világháború előtt, most is jellemző a győzelmi mámornak mutatott, de a félelem szülte kapzsi kapkodás a kazár-maffia minden tagjánál és támogatójánál. De ezúttal nem lesz "kárpótlás", a lopott, rabolt vagyonok visszaszolgáltatása a rablógyilkosoknak...

Összes hír erről az oldalról : Hun Unio
2017. Június 23, 08:56:0
Közeleg a kriptolufi kipukkadása?

Közeleg a kriptolufi kipukkadása?


A héten már mi is alaposan körüljártuk a Bitcoin témát, ahol kitértünk annak kockázataira, előnyeire, illetve arra, hogy egyre többen egyenesen a 17.századi holland tulipánmánia modern megfelelőjeként tekintenek a szuperpénzre az elképesztően gyors árfolyamemelkedés miatt. Most az alapblogon a Fizikus, aki már évek óta foglalkozik a témával, hasonló felütésből írt egy érdekes bejegyzést arról, hogy vajon mi állhat az extrém árfolyamemelkedések mögött.


2017. Június 14, 08:13:0
Már az IMF szerint is a semmiből teremtik a pénzt a bankok

Már az IMF szerint is a semmiből teremtik a pénzt a bankok


A bankok nem megtakarításokat, betéteket gyűjtenek és helyeznek ki hitelfelvevőknek, hanem a semmiből teremtenek pénzt, amikor hitelt nyújtanak.
Arthur Schopenhauer német filozófus szerint minden igazság három lépésen megy keresztül: először kinevetik, majd erőteljesen ellenzik, végül pedig, mint maguktól értetődő dolgokat, elfogadják őket. Úgy tűnik a pénzteremtés folyamata egyre inkább a második, illetve a harmadik stádiumba lép.
Pár napja jelent meg az IMF tanulmánya, melynek címe: rAz igazság a bankokrólr1;. A tanulmánynak van magyar vonatkozása is: Michael Kumhof, a Bank of England vezető kutatási tanácsadója mellett a szerzőpáros másik tagja Jakab Zoltán, az IMF kutatási részlegének közgazdásza. A kutatás bemutatja, hogyan történik valójában a pénzteremtés: a bankok nem megtakarításokat, betéteket gyűjtenek és helyeznek ki hitelfelvevőknek, hanem a semmiből teremtenek pénzt, amikor hitelt nyújtanak.
A Pénzriport többször foglalkozott a pénzteremtés témájával (például itt és itt). Rámutattunk arra, hogy vannak jegybankpénzek, valamint rhitelpénzekr1;. A rhitelpénzeketr1; hívhatjuk pénzhelyettesítőknek, számlapénzeknek vagy pénzre vonatkozó követeléseknek. Ezeket a bankok teremtik a semmiből, amikor hiteleznek vagy vásárolnak. A rhitelpénzekr1; teszik ki a pénzkínálat túlnyomó részét. Leegyszerűsítve, annyi pénz van a rendszerben, mint amennyi adósság.
Több visszajelzést kaptunk azt illetően, hogy ezeket a megállapításokat r11; ha valaki ezek igazságtartalmát el is fogadja r11; nehéz igazán befogadni. A pénzteremtés folyamatának megértése talán azért nem egyszerű, mert ez jelentősen ellentmond a pénzzel kapcsolatos hétköznapi tapasztalatainknak. A bankszámlánkon lévő szám pénzként viselkedik: hogy lehet az, hogy ez valójában mégsem pénz?


Forrás: mandiner.hu
Link

2017. Május 07, 19:21:5
A BANK
2017. Május 06, 17:45:2
61200 százalékos hozam?


61200 százalékos hozam? Van, ahol ez is lehetséges


Az elmúlt hetekben már többször írtunk már arról, hogy milyen elképesztő ütemben terjedtek el a világban a blockchain alapú technológiák, ami magával vonta a velük kapcsolatos termékek egészen extrém mértékű értéknövekedését is.Ezek közül a Bitcoin, és a kistestvérének nevezett Ethereum került be valószínűleg a leginkább a köztudatba, azonban ma már egy sor újabb kriptopénz létezik, amelyek jellemzően valami speciális problémára igyekeznek megoldást nyújtani. Most ezek közül szemezgettünk.

2017. Március 07, 11:32:3
Kína saját Bitcoint fejleszt

Kína saját Bitcoint fejlesztKét városban már tesztelik azt az új kínai digitális pénzt, amely a Bitcoin működési elvén alapul, ugyanakkor több lényeges tulajdonságban eltér az eredeti kriptopénztől.

A kínai digitális pénz, a ChinaCoin vagy digitális renminbi a kínai jegybank és több magáncég közös fejlesztése. A kínai felügyelet az új pénztől azt várja, hogy átláthatóbb és jobban szabályozható lesz a kínai bankrendszer és tőkepiac.

Összes hír erről az oldalról : Köztársasági elnök
. ,  | Pitkin
Hogyis van ez? Nagyot mondók s(z)órakoznak!

Tényleg nem akarjuk megérteni, hogy mit művelnek? Ezt a marhaságot megetetik velünk?

. ,  | Kimi
Elnök

A Magyar Köztársaság nevéből érthetően a közösség, akik alkotják. A köz akaratából létező ELNÖK nem törölheti az őt létrehozót! A népakarat ilyen szintű megsértése főben járó bűn. A NEMZETET meghatározó fogalmat népakarat nélkül nem lehet megszüntetni. A Polgári Jogokat Pártolók egyesülete a jogilag sértett, védekezésre képtelen emberek segítésére jött létre. Bírósági engedélyünk nem határoz meg felső mennyiségi határt, tehát az ország teljes lakossága is lehet a védelmezett. Mint a PJP elnöke, a Köztársaság további létezése érdekében az ELNÖKI hatáskört fölvállalom. Programom, célkitűzéseim a következő helyeken érhetők el. Jásdi Kiss Imre

. ,  | Kimi
A KÖZTÁRSASÁG történelmi alapja

A KÖZ-ben való Társalgás ad alapot a fogalomnak. A fejlődés során válik Társadalmat meghatározóvá. Működéséhez szükséges tájépítést a nemzet elvégezte. Az összefüggések sorozata feltár számos tényt, melyek a világ kulturális alapjának, gazdasági működésének, vallási tagolódásának valóságos helyzetét mutatja meg. A Szkíta tarsolyosok elleni bűncselekményt Szt. István nevéhez köthetjük.Ezer év történelme mutatja a vatikáni megszállás pusztító hatását, szellemi degenerálását. A Köztársaság fogalmának védelmében a A FAL mögött című filmemmel, és előadásokkal cselekedtem.Jásdi Kiss Imre

. ,  | Pitkin
A Leltár

Tudni akarom Hazám jelenlegi valós helyzetét, hogy dönteni tudjak az Alkotmány megalkotásáról.Részletes tájékoztatást kérek, Magyar hazám:- Energia vagyonáról,- Nyugdíjkassza helyzetéről,- Egészségkassza helyzetéről,- Vízbázisunk állapotáról,- Gázmezőink állapotáról,- Lakosság összetételéről,- Anyagi helyzetéről,- stb.Teljes leltár meglétéig és a valós állapotok nyilvánosságra hozatala előtt, semmilyen lépés nem történhet tisztességesen az Alkotmányozás területén. Jogtalanság és tisztességtelenség nem alkothat MAGyar alaptörvényeket.Felkérem a Polgári Jogokat Pártolók Egyesületét a Leltár valós adatainak kiderítésére, továbbá azon MAGyar szervezetek bevonását a leltár készítésébe, akik segítségüket felajánlják a valós állapot elkészítése céljából.A felkérést tette:Káli Károlye-mail

. ,  | Kimi
Az AlkotmányBejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Támogatás
Hunszkita Facebook