2018. Január 23. 00:51
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Kérdések:...
Hegyek vizek energia...
Három mag-Ister...
Keve Hun gondolatok...
Széna, csikó, ladik, g...
RSS - Hunszkíta hírek
MAGyar és ciGÁNY...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Magyar munka(halál)táb...
A Föld leghatalma...
A feladat neve: "...
A világ egy hatalmas k...
Világ kormány a magyar...
RSS - Hun Unio
MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁ...
Bírák Könyve: A T...
Ethereum univerzum, a ...
HUNNIÓ COINFÖDERÁ...
Bitcoin, Kriptodevizák...
RSS - Köztársasági elnök
Mecseki mocsok
Ü.sz. 12.B.39/2012/32 Vp/03

Fenti számú ügyben a Tisztelt Bíróság felhívására a következőket közlöm. A Polgári Jogokat Pártolók Egyesületének elnöke ként a Be. 51§ alapján
SÉRTETT
-ként kívánok részt venni az ügyben.
Bűncselekményt megelőző tények: A LEY, hegycsúcsokból épített vonalrendszer fontos része Kolontár, a Kolontári templomdomb. Ezen a vonalon Esztergom, Sínai-hegy, Bakonybél történelmi idők előtti dokumentumai találhatók. A Kál felé tartó vonalon kál-ostorok, kál-váriák, és kál-on-tár helyek épültek. Egy ilyen épített domb a Kálontár, ma Kolontár község is.
Ez a tény magában cáfolja a Biblia-i axiómákat. A dombba épített tárhely tárgyai, további bizonyítékokkal szolgálnak a JEGYZETT TÖRTÉNELEM ELŐTTI idők magyar kultúrájáról.
2008.évben a Katolikus Egyház feltárást végzett a kolontári templom alatti dombban. Ennek nyomait, ma a Krisztus Ösvény-nek nevezett építmény leplezi.
A katasztrófa előtti évben jelentettem meg cikket a Balaton-felvidék helyneveivel kapcsolatosan. Az „on” képző értelmezésével rámutattam a bak-on = Bakony szóépítkezésre. Ez a kál-on tár = Kolontár összefüggést is mutat. A LEY vonalak nyomon követése a kolontári templomdomb melletti, másik dombra terelte a figyelmet. Az újabb archeológiai feltárás feltűnő lett volna a dombok tekintetében.
Dr. Gelencsér József a Fejér megyei Államigazgatási Kollégium Vezetője a Vértesben régészeti feltárásokat végez, családfa kutatás címén. A Kollégium 2005. évi MUNKATERVE /Szám:04-91-26/2005 tartalmazza a 2004. április jelű oldal 3. pontjában „Jelentés a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium területi szerveinek együttműködéséről, az együttműködésben érintett szervek feladat-, és hatásköreinek érintkezési pontjairól.” Dr. Csonki István Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Igazgatójának előadását.

http://www.origo.hu/tudomany/20100831-pasztazo-lezerrel-es-hiperspektralis-kameraval-vizsgaltak-a-balatont-brit-es.html

„A légi távérzékelés alkalmazása a régészetben is egyre nagyobb szerepet kap, de hiperspektrális kamerával még kevésszer próbálkoztak. A technológia valószínűleg széles körben alkalmazható lelőhelyek azonosítására, ez a munka tehát módszertani szempontból is igen jelentős. A Sárvíz völgyének történeti elárasztásait részletesebben megismerve megtudhatják, hogy volt-e a történelmi múltban a jelenlegihez hasonló gyors éghajlatváltozás.”

http://hetivalasz.hu/tudomany/a-balaton-madartavlatbol-32272/

A KATASZTRÓFA. Az átszakadt gátnak felső részén, a korai felvételeken sem látható iszap szennyeződés. A szakadás fizikai szabályai szerint ez lehetetlen. A szakadás után, 2010. október. 10.-én épített gát anyaga az archeológiai szempontból értékes domb anyagából készült. Az építkezésen izraeli katonák végezték a domb bontását. A lakosság kitelepítése, a légiforgalom lezárása a lelőhely kifosztását szolgálta. A domb anyagából épített gát, magát a megbontott dombot vette körbe. Ezt a munkát is Dr. Csonki István felügyelte.

Idézet a HVG 2011. augusztus. 03. számából
 
„Több mint 34 milliárd forintot akar behajtani az állam a Magyar Alumínium Zrt.-n (Mal) az ajkai vörösiszap-tározó tavaly októberi gátszakadása utáni kárelhárítás költségei fejében. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kimutatása szerint június végéig 20,6 milliárd forintot fizettek ki kormányzati és önkormányzati forrásból, több mint félmilliárdot pedig a Mal finanszírozott. A legnagyobb tétel a Mecsekérc Zrt. fővállalkozásában végzett kármentesítés (7,2 milliárd) és a Veszprémber Zrt. irányításával végzett újjáépítés (4,4 milliárd). A belügyi és a vidékfejlesztési tárca „egyéb költségei” (1,9, illetve 1,8 milliárd) meghaladták a károsultak számára vett lakások 1,2 milliárdos kiadását. A katasztrófavédelmi szervezet becslése szerint a számla további 14,2 milliárd forinttal fog nőni. A Mal állami utasításra két védőgát építését finanszírozta, ebből az első, tavaly elkészült 150 millió forintos ideiglenes védmű utóbb feleslegesnek bizonyult. A cég 550 millió forintos beruházással nemrég átállt a biztonságosabb száraz technológiára – erre a katasztrófavédelem kötelezte –, így már nem keletkezik folyékony lúgos iszap, ami a problémát okozta. Az eset megelőzhető lett volna, de a környezethasználati engedély nem írta elő az átállást. „

-ebből az első, tavaly elkészült 150 millió forintos ideiglenes védmű utóbb feleslegesnek bizonyult.-

A helyszínen végzett mintavételeim, és videó felvételek bizonyítják az épített alsó réteg meglétét a domb belsejében. A korabeli „beton”vizsgálatát a Veszprémi Vegyipari Egyetem Szerves-kémia Karán végzik.
A Lullát érintő autóút építését akadályozó Illés Zoltán Környezetvédelmi Miniszter a Kolontári környezet mentésben végzett kiváló munkájáért angol kitüntetésben részesült. A Lulla Jaba major szoros összefüggésben van a Kolontári kultúrnyomokkal. Az ősi gázfejlesztés bizonyítékai Baranyáig vezetnek. A WildHorse 2005-ben Sydnyben alapított cég. A WildHorse-Hungária 2005. október. 05.-én alapított vállalkozás. Az UCG. eljárás alapja, az ősi magyar gázfejlesztő rendszer, melynek szerves része a Kolontári adategyüttes.

Ősi kultúránk a jegyzett történelmi idők előtti gázfejlesztő tudásunkra épült. Az ellene elkövetett bűncselekmények feltárása, tágabb értelmezést igényel. A vallási, társadalmi működés elemei mára a kolontári tömeggyilkossághoz hasonló bűncselekmények következménye ként értelmüket veszítették. SÉRTETT fél ként kíván szerepelni egyesületünk, a Veszprémi Törvényszék 12.B. 39/2012 számú ügyében, mivel a világ kulturális örökségéhez való viszonyunk, a nemzetem kultúrájához való viszonyunk az archeológiai leletanyag ellen elkövetett bűncselekmények okán jelentősen sérült. A Keresztény Katolikus Egyház érdekeit szolgáló, sok ember életét követelő cselekmények a felderítetlenség okán folyamatosak. Így fennáll a bűncselekmény folytatásának veszélye. A Polgári Jogokat Pártolók Egyesülete alapszabályban határozta meg a rászorultak jogi védelmét. Magyar Ország egész területén megtalálhatók a Júdea-Keresztény axiómákat cáfoló leletek. A Kolontári altemplom kifosztása, tönkretétele érdekében emberéletek lettek feláldozva. Ez TÖMEGGYILKOSSÁG. Gázkészleteink elleni bűncselekményeket az ország vezetésére alkalmazott vezetők követik el. Megalapozott a gyanú, hogy Dr. Gelencsér József, Dr. Csonki István, valamint Illés Zoltán összefüggésbe hozható a WildHorse cégalapítással, a széngáztechnológia eltulajdonításával, és a Kolontári altemplom kifosztásával.
Bakonyi Zoltán és társai közreműködéséről nincsen tudomásom a fenti érvrendszer szerinti folyamatban.

Jásdi Kiss Imre a PJP elnöke. 2012.04.23

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Támogatás
Januártól a könyv, itt rendelhető meg! Más forrásból való beszerzésért nem tudok garanciát vállalni. Káli Károly
Hunszkita Facebook