2019. Október 17. 04:15
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
Nem az számít amit érzel, hanem...
Szentesi kitalált egy számítási módszert: kiszámolta, hogy a 2015-ös adójogszabályok alapján mennyit fizetne egészségbiztosítási hozzájárulásként, ha önadózó lenne. Mivel egészségügyi ellátásra továbbra is igényt tart, ezt nem kéri vissza, minden mást viszont igen.
Nem járul hozzá, hogy adója elveszítse közpénz jellegét

„Ha ez a számítási módszer így nem szabályos, akkor kérem szíves tájékoztatásukat arról, hogy milyen módon kell a jövőben jeleznem az adóbevallásomban azt, ha állampolgárként nem járulok hozzá ahhoz, hogy az általam befizetett adó részben vagy egészben elveszítse közpénz jellegét” - írja a levélben a NAV-nak.
Szentesi ezután utal arra, hogy a parlament tavasszal, nem sokkal az adóbevallás határideje előtt elfogadta a törvényt, ami alapján az MNB-alapítványoknak juttatott pénz, 250 milliárd forint elveszítette volna közpénz jellegét.

„Mivel – az utókor szempontjából szerencsés módon –az Országgyűlés a törvény megszavazásakor egyáltalán nem vette figyelembe, hogy az a Fővárosi Törvényszéknek egy már jogerős bírósági ítéletével megy homlokegyenest szembe, így az eltitkolni szánt adatokat végül mégis megismerhette a közvélemény. Így értesültünk többek között a vs.hu-nak juttatott félmilliárdos támogatásról, Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Tamásnak (és mellette más unokatestvéreknek) az érdekeltségeibe tartozó számtalan vállalkozásnak kifizetett tíz- és százmilliókról, vagy –hogy az egzotikusabb tételek között is szemezgessünk –egy 32 millió forintos zongoravásárlásról (amely egy, az MNB által korábban 4 milliárdért megvásárolt villába került), a 70 millióért kiadott Sakk és Póker című Matolcsy-könyvről, háromszor 1,3 millió forintból megvalósított ruandai tanulmányutakról, az ottani nők politikai részvételéről, illetve egy 165 millió forintos szőnyegvásárlásról” - írja a NAV-nak írt levelében.

„De felesleges is lenne elmerülni a részletekben – tételesen átnéztem a listát és egyetlen olyan költést sem találtam, amely akár csak részben emlékeztetne bármilyen közfeladatra, amelyekre pedig elméletileg az adónkat befizetjük” - áll a levél folytatásában.
Részlet a levélből
„Találtam viszont az országban kórházakat, amelyek börtöncellára emlékeztető körülmények között szolgálják ki az arra rászorulókat, akiket az orvosaik kénytelenek arra kérni, hogy ne csupán a vécépapírt, szappant, evőeszközt, tányért, de a vény nélkül kapható fájdalomcsillapítókat és a ragtapaszt is maguk vigyék be, ha ellátásra szorulnak. Találtam iskolákat, ahol a szülők dobják össze a krétára és a fűtésre a pénzt. Találtam szociális dolgozókat, idős- és fogyatékosgondozókat, akik a szociális bértábla többszöri visszautasítása miatt egyre mostohább körülmények között és egyre kevesebb pénzből gondoskodnak azokról, akik erre maguktól képtelenek.”
„A legfontosabb üzenet az, hogy fogjuk már fel, hogy ez a pénz a miénk. Amit most ellopnak, azt nem valami felhőből lopják el, hanem ez az a pénz, amit mi befizetünk. Ha sikerülne az emberekkel megértetni, mi a közpénz, akkor lenne esély arra, hogy igazi fordulatban gondolkodjunk.”

„Hadd tegyem ezt egyértelművé: a most vitatott összeg teljes egészében az enyém. Az én fizetésem, amelyért kizárólag én dolgoztam meg. Az egészért. Nem csupán a nettójáért, ahogy azt ma magyarok tömegei gondolják, akiket ezáltal meg lehet vásárolni egy csekkre nyomtatott 3890 forintos rezsicsökkentéssel. Az egész az enyém.”

„Csak éppen hajlandó vagyok egy jelentékeny százalékáról már előre önként lemondani és azt egy külön számlára utalni, hogy abból az ország fenntartásához szükséges közfeladatok valósuljanak meg, az imént említett közteherviselés jegyében. És mindaddig hajlandó is leszek erre, amíg azt látom, hogy ezeket a közfeladatokat megnyugtató módon és színvonalon végre is hajtják. Ha azonban azt kell látnom, hogy a közfeladatok ellátására bizalomból átadott pénzemet stadionokra, rokonok kistafírozására, helikopteres utazásokra fordítják, és főként, ha emellett olyan törvényeket hoznak, amelyek kizárólagos célja az, hogy minden módon ellehetetlenítsék, hogy egyáltalán megtudjam, mire költik a pénzem (lásd közérdekű adatigénylés fizetősség tétele), a közfeladatokra pedig eközben nem jut elegendő forrás, akkor én ezt a pénzt nem fogom befizetni. És ne is kérje tőlem senki, hogy ép ésszel befizessem.”


Az MNB-botrány mellett a népszavazási kezdeményezés beadásakor megjelent kopaszok ügye jelentette a fordulópontot. „Alapvető állampolgári jogaimat veszik el verőlegényekkel, de nem indul eljárás, nem történik semmi. Szépen lassan belenyugszunk, én meg ebbe nem tudok, nem akarok belenyugodni. Nincsenek eszközeim, mondják meg, hogy mi a módja, ha nem akarok ehhez asszisztálni?” - mondta a 444-nek.

A levélben Szentesi egy konkrét élményről is ír. „Szeptember 27-én éjjel mentőt kellett hívnom, mert a barátnőm magzatpózban nyüszített a földön hasi fájdalmak miatt, ám a mentők ügyeletese kapacitáshiány okán csak annyit tudott javasolni, hogy vegyen be még egy Advilt, de esetkocsit küldeni nem tud. Másnap, 28-án operálták meg a perforált vakbelét, és kevesebb órája volt hátra, mint ahány MNB alapítvány gazdálkodását a kormány megpróbálta eltitkolni (6).” Szentesi a 444-nek az esetet annyival pontosította, hogy mindez a volt barátnőjével történt meg, de olyan súlyosan érintette személyesen őt is, hogy úgy érezte, itt a helye.
Egészségügyre és oktatásra fizeti az adót, nem unokatestvérek magánszámlájára

„És nincs senki, akitől megkérdezhetném, hogy miért kell egy 27 éves lánynak 2016-ban majdnem belehalnia egy vakbélgyulladásba, miközben másfélmillió forint adót vontak le tőlem a tavalyi évben, épp az ilyen közfeladatokra. Arra, hogy legyen mentőkocsi, amelyik kijön, ha nagy baj van, legyen tűzoltó, aki eloltja, ha ég a házam, legyen orvos, aki meggyógyít, ha megbetegszem, és legyen tanár, aki tanítja a gyerekem, ha nem közmunkásnak vagy szalagmenti dolgozónak szánom. Ezekre fizetem az adómat; nem kastélyra, nem ruandai útra, nem kisvasútra, de legfőképpen nem számomra ismeretlen unokatestvérek magánbankszámláira”.

„A fentiek felett érzett tehetetlen keserűség vezetett végső soron a fenti döntéshez. Én is messzemenőkig egyetértek ugyanis a közös teherviselés eszméjével, tudom, hogy egy működő államot közösen kell fenntartanunk, ráadásul még abban is egyetértek, hogy ebből a közteherviselésből az átlagnál tehetősebbeknek –magamat is ide sorolom – az átlagnál nagyobb arányban kell kivenniük a részüket. Ezt diktálja a társadalmi igazságosság elve. Sokat vívódtam ezért azon, hogy megtehetem-e egyáltalán azt, hogy saját hatáskörben kivonom magam ebből a közteherviselésből.”
„Amennyiben azt nem öncélúan, a saját gazdagodásomra végzem, hanem mozgalommá szervezem egy távolabbi, de magasabb értékű közjó érdekében. Jól értik, itt most a polgári engedetlenség intézményéről beszélek, amely törvényes és morális lehetőséget biztosít számomra, hogy ezt megtegyem, mivel – definíciója szerint – „ha a közhatalom nem teljesíti a tőle elvárt feladatokat, a törvényeket a maguk céljaira formálják, vagy ha az sérti a társadalmi igazságosság elvét, (…) akkor a polgároknak jogukban áll rámutatni erre, és ha szükséges, akkor pedig morális joguk ellenállni.”

„Biztos vagyok benne, hogy a jövő évi bevalláskor már több tízezren követnék a példámat azok közül, akiket jelenleg szintén mérhetetlen frusztrációval tölt el, hogy a nem kevés befizetett adójukat közfeladatok biztosítása helyett hűbéreseknek és strómanoknak utalják ki, ennek elfedésére a Néptől kapott hatalmat kihasználva törvényeket hoznak, és amikor végül kiderül, hogy még ahhoz is tehetségtelenek, hogy lelepleződés nélkül lopják el a pénzünket, akkor csak egyszerűen megrántják a vállukat. És ami rosszabb: mi is megrántjuk a vállunkat.”

„Ha a közpénzek Magyarországon egy kormányrendelet nyomán egyik napról a másikra elveszíthetik közpénz jellegüket, és én mint állampolgár nem tehetek ez ellen semmit, abban az esetben jobbnak látom, ha ez a pénz már a folyamat legelején, nálam elveszíti közpénz jellegét (ha egyszer úgyis ez a sors vár rá). Ezért Önök se kérjék tőlem ezt a pénzt, mert ez már nem az, nem közpénz.”

A NAV ezzel nem egészen ért egyet. Miután Szentesi az adóbevallásában jelezte, hogy visszaigényli a pénzt, levelet kapott tőlük - ebben 408 ezer forintos adóbírságot szabtak ki rá „jogosulatlan igénylésre” hivatkozva. Erre született válaszként az itt idézett levél.

A büntetés azért különösen erős, mert Szentesi összes adója be van fizetve, egy forint sem hiányzik az államkasszából.

Azt ugyanis eleve levonták a munkahelyétől. Ő csak azt jelezte a levéllel, hogy egyáltalán nem elégedett azzal, amit az állam a befizetett adóért cserébe nyújt.

Miután megírta ezt a levelet, érdemi választ nem kapott a NAV-től. Érkezett viszont egy másik üzenet - ebben jelezték, hogy vizsgálat indul egy korábbi bevallása miatt.
Bíróság elé állna

Szentesi azt mondja, hajlandó akár bíróság elé is állni, és azt szeretné, ha minél többen követnék a példáját. Nem tagja semmilyen pártnak, akciójába egyedül kezdett. Azt mondja, legrosszabb esetben megint külföldön fog dolgozni. Van már nemzetközi tapasztalata, így valószínűleg lenne lehetősége erre. Tudja, hogy ez nagy különbség azokhoz képest, akiknek nincs erre lehetőségük, ezért sokkal kiszolgáltatottabbak a hatóságoknak.

„De valakinek el kell kezdenie. Az kell, hogy legyenek olyanok, akik azt mondják, én leszek az első meg a második, amíg nem sikerült a kritikus tömeget elérni.”

„És azért kell lépnem, mert félek attól a naptól, amikor a még meg nem született lányom vagy fiam erről a korszakról fog tanulni a történelemkönyvekben, és megkérdezi, apa, ha mindenki tudta, mi történik, miért nem tettetek semmit? És nekem azt kell majd válaszolnom, hogy kényelemből.”
Hozzászólások
#1 | Csicseri - 2017.02.02. 20:42:41
Bocsánat de alap dolgokkal nem vagytok tisztában, és az sem, aki visszakérte az állítólagos pénzét a NAV-tól.
A bőség úgy jön létre, hogy a Szófián lévő körfolyamatokba belerakjuk a szeretetünket. Amíg ezt tesszük, semmi gondunk nincs, mert a felesleget visszaforgatjuk a körfolyamatba. Az őseink is így tettek, ezért van mit most ellopni. Ha nem teszed bele a körfolyamatba a szereteted, akkor minden elkezd fogyni, mert elkezded felélni, és nem növeled. Még a hidrogén, az oxigén, a nitrogén, a szén, a szilicium is elkezd fogyni a bolygón, ha nem rakod bele a körfolyamatba a szereteted. Az elmúlt 100 évben lényegében megszűnt a szeretet belerakása a körfolyamatokba, a gépesítéssel. Rohamosan megy is tönkre a bolygó élővilága, rengeteg faj pusztult ki. A szeretet az, amivel lehet szaporítani, semmi mással. Hallottál a kenyér szaporításról? Az is a szeretettel történt. Üdv azoknak, akik nem kedvelik a szeretetrezgőket, mert valójában még e szeretetrezgők miatt van élet a földön, mert még belerakják a körfolyamatokba a szeretetüket. Nagyon fontos a körfolyamatok ismerete, tudd, milyen körfolyamatok léteznek a Szófián, mert bárhová mész e világba, ezekből a körfolyamatokból lesz az életedben bőséged.
Ez azért fontos, mert ha egy körfolyamatba beraktad a szereteted, akkor lesz is az életedben bőség, bár még nem biztos hogy hozzád kerül. Amikor használsz pénzt, akkor ezt a bőséget irányítod át annak, aki a pénzt előállította, mert ugye a pénz azé, aki előállította. Mivel beraktad minden körfolyamatba a pénzt, ezért semmivel nem rendelkezel, hanem azokhoz vándorol, a bőség, tehát minden, akié a pénz. Azt hiszed a pénz a tiéd? Azt hiszed, a bankkártyán lévő virtuális, nem valós pénz a tiéd? Azé, aki előállította. Te állítottad elő a pénzt, a bankkártyát? Tudtommal egy bank állította elő, ami nem a tiéd, de nem is az államé, hanem ha jobban utána nézel egy másik emberé, aki megpróbál a háttérben maradni. A magyar forintot is egy magán bank állítja elő. A Magyar nemzeti banknak egy külföldi magánbank parancsol. Utána lehet nézni, aki nem hiszi el.
A cikkben szereplő ember olyan pénzt kért a NAV-tól, ami pénz nem a NAV-é, nem a pénzét visszakövetelőé, hanem egy magán személyé, akinek a valódi személyéről nem tudunk semmit, vagy csak sejtjük, ki is valójában.
Tehát sem a NAV-é, sem az államé, sem a magyar népé a forint nevezetű pénz, hanem csak egyetlen emberé.
Ideje lenne már rájönni. Ideje rájönni, hogy át vagy verve.
Mivel más pénzét magad rakod a körfolyamatba, ezért ne csodálkozz, hogy nem hozzád kerül a bőség.
Ha nem használsz pénzt, akkor a hozzád kerül a bőség a körfolyamatból.
Ez a megoldás is. Abba kell hagyni a pénzhasználatot, de minden pénzhelyettesítő használatát is. A közösségetekben annyit termeltek, amennyi kell a közösségnek, a többi megy vissza a komposztba, a körfolyamatba.
Hamar rájöttök, hogy sokkal kisebb területen kell termelni, mint amin eddig termeltek.
Nem lehet eladásra termelni, mert akkor magatok oldjátok meg, hogy ne hozzátok kerüljön a haszon. Az állam által gyártott pénzt sem használhattok, mert akkor az állami vezetőkhöz megy a haszon, és nem hozzátok. Addig míg rá nem jöttök, hogy egyáltalán nem használhattok a házatokban pénzt, egyáltalán nem használhattok a hazátokban pénzt, addig magatok tartjátok fenn, a lopást, a rabszolgaságot.
Megfigyeltétek, hogy nem engednek mindenkinek pénzt előállítani? Pont azért, mert akinek a pénzét használják, ahhoz megy a bőség.
A pénz azért olyan különleges mert egy szerződés valójában. Amit nem tudtok, ebben a szerződésben elfogadjátok, hogy aki pénzt ad az meglophatja azt, akinek adja a pénzt, és így rabszolgává teheti.
Amikor a boltban csak egy kiflit veszel, mikor átadod a pénzt a pénztárosnak, akkor automatikusan tolvaj lettél, mert a körfolyamatba beraktad más pénzét. Nem a pénzt előállító a tolvaj, hanem tenmagad lettél a tolvaj, és akinek átadtad a pénzt, azt rabszolgává tetted, még akkor is mikor nem tudsz, vagy nem tud róla. Mikor felveszed a banktól a fizetésed, mert ugye nem a cégedtől veszed fel, akkor a bank rabszolgája leszel automatikusan. A pénzt ilyenkor a bank automatája, egy gép adja neked, így egy gép lop meg téged, és nem az, aki a pénzt előállította, még akkor is így van, ha hozzá kerül a pénz. Nagyon ki van ez találva, de azért felgyűrűzik a tolvajlás is a legmagasabb szintre is, csak erről még fogalmad sincs, hogy történik, de az életedben ennek nincs is szerepe, jelentősége.
annak van jelentősége, hogy felismered e, hogy ne használj pénzt, és ha felismerted, akkor hagyd abba a pénz használatot.
Ne csodálkozzon azon senki, hogy akinek a pénzét használod, az mondja meg, hogy a pénzével mi is történjék, tehát a közvetítőkön keresztül megmondja az államnak, hogy miként használhatja a pénzét, és miként használhatják az állam polgárok a pénzét.
Mivel a Magár Kelárság tagja vagyok, így nem vagyok állampolgár, főleg egy illegitim vállalati kormánynak nem vagyok az állampolgára. A Magár Kelárságban nem használnak pénzt, így nem kell semmiért fizetni, így nem ártasz senkinek sem, főleg, ha folyamatosan benned a szeretet, és a Magár Kelárság tagjai felé árasztod ki a szereteted.
Azt mondod, valakinek el kell kezdenie, hát már lassan egy hónapja elkezdtem. Ha magam meg tudtam tenni, más is meg tudja tenni, és elhihetitek nagyon kevés kell az élethez. A többit meg hozza akinek kell. Nem érdekel, mi lesz a következménye, de az biztos, hogy magam eztán nem használok pénzt, mert senki nem vehet rá, hogy még egyszer tolvaj legyek.
Ha naponta többször is tolvaj lettél, mikor pénzt használsz, akkor lehet akármilyen gurú, mester, lehet akármilyen spirituális tanfolyam, de mehetsz akármelyik valláshoz, biztos lehetsz, hogy nem fogsz magosabb létállapotba kerülni. ami még lényeges, az sem számít mire jöttél rá, sőt mit tudsz, mert amíg használsz pénzt, és betartasz olyan törvényeket, amiket nem a házad anyja-atyja hozott a szokásjognak megfelelően, addig a tudásod semmit nem ér. Lényegében semmit nem tudsz, mert a magoldást nem tudod.
Aki pénzt használ, az folyamatosan csak lefelé megy addig, míg abba nem hagyja a lopást, vagy el nem érkezik az alattunk lévő világnak megfelelő létállapotig, ki, miként dönt. Elhitetheted magaddal, hogy emelkedtél, de valójában nem emelkedtél, hanem inkább süllyedtél, és pont azért, mert folyamatosan megkárosítod az embereket, a néped, a nemzeted, a hazád, a házad.
Az elmúlt időkben, aki pénzt használt, az senki nem tudod magosabb létállapotba kerülni, csak az után, ha abbahagyta a pénzhasználatot.
Ne mond, hogy nem így van, mert akkor most is hazudsz magadnak.
Amíg lopsz, másnak ártasz,addig ingyenélő vagy, vagyis semmita, semmit érő, semmire való. olyan ez, mikor egy magyar kérdésből is a bolondok istent csinálnak. Jé hova, hé? "jhvh". Na ezért vannak a zsidók bebolondítva. A kazárok meg nem zsidók, csak a zsidók mögé bújnak, de a semmi, az üresség mögé nem lehet bújni, így minden hazugság láthatóvá válik. A kazár olyan, mint a szarka, ami csillog-villog az ellopja, vagy megpróbálja ellopatni a zsidókkal. A zsidók nagyon át vannak verve, és felhasználják őket arra, hogy másokat meg lehessen lopni. Nagyon kicsi a zsidók létszáma. Legalább olyan kicsi, mint a magyarok létszáma, és folyamatosan a zsidókat is pusztítják, nem csak a magyarokat. A többi kazár. A kazárok a Szófia nevű anyaűrhajó többszöri megtámadásakor, megszállásakor kerültek a bolygóra.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!