2017. Május 01. 01:17
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Kérdések:...
Hegyek vizek energia...
Három mag-Ister...
Keve Hun gondolatok...
Széna, csikó, ladik, g...
RSS - Hunszkíta hírek
Az emberi butaság!...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Hogyan lehet hidakat é...
Elmebaj... nokság avag...
Kinek lesz jó......
Mindenki gyarmata...
Népvakítás!!!...
RSS - Hun Unio
Kína saját Bitcoint fe...
Jozeph Huber: Pénzrefo...
Talpra magyar !!!...
KOZMIKUS KIÁLTVÁNY...
Így ér véget a pontgy&...
RSS - Köztársasági elnök
Hogyis van ez? Nagyot ...
Elnök...
A KÖZTÁRSASÁG t&o...
A Leltár...
Az Alkotmány...
Ezeréves téma
Hallgatlak benneteket telefonon, videókon, gyűléseken, találkozásokkor. Az értelem hangjai kihallatszanak a baromfiudvar hangzavarából. Nem várható el senkitől, hogy filozófiai alapokra emelje azt a hétköznapi emberi véleményét, ami az őt körülvevő világról szól. Azt viszont igenis elvárom, hogy ha valaki országos ügyekről akar beszélgetni, akkor legalább a témával kapcsolatos fogalmakat tisztázza önmagával. A partnereket minősíti, hogy előzetesen egyeztetnek-e.
Ország
Nemzet
Állam
Súlyos kérdés, hogy a fogalmak kialakulásának időrendjét tudjuk-e kezelni? István szentem alapított államot? A nem tudni mikor született kicsi Vajk tehette csak. Annyira idegen tőle az István név, hogy az aláírása ként emlegetett betűépítmény nem is tartalmaz „Á”, és „N” betűket.Hol élt a kicsi Vajk? Államban biztosan nem.

Ország szavunk eredét itt, és most nem feszegetem, de tényként kell kezelnünk, hogy gazdasági egységet alkotó területet fejez ki.

A Nemzet fogalma adja fel a legnehezebb leckét. Rengeteg objektum támasztja alá, de mégis csak a véleményem, hogy a gazdasági cél megvalósítására szövetkező emberek csoportja a nemzet.

Ebből a köd előttem, Vajk mögöttem helyzetből rajzolódik ki egyszer csak egy Állam. A régi összeroskadt. Körrováson atrosk ugyan, de ezer év nemzeti kultúra ellen dolgozó terrorizmus megtette a hatását, és az MTA által is elfogadott 800 ezer éves K.árpát-medencei kultúrát az illékony etruszk-oknak tudjuk be.
Pós-on kellett bizonyítanunk, hogy 907-ben a nyugati fosztogató horda, még alkalmatlan a vezető szerep átvételére. Ugorjunk egy ezrest, ne feszegessük azt a zseniális pár évet, ami alatt egy kiskölök lefuttatja az Államalapító projektet! Nyakunkba szakad egy ALAPTÖRVÉNY. Alkotmányozni kívánt a Nemzet, de attól, hogy Kövér, és Smith urak vallásszabadságra köteleztek a kedv elszállt. Annak ellenére köteleznek Szent István királyunk elévülhetetlen érdemeinek tiszteletére, hogy az archeológia tudományának művelésével az MTA-t bízzák meg.
Jogintézményekhez ragaszkodva ebből nincs kiút. Teljesen mindegy, hogy a korlátok között milyen alkotmányra, szokásjogra hivatkozik a cselekedni akaró. Ugyanitt közli velem a fosztogató, hogy a Nemzeti Vagyonom felett ő rendelkezik. A közszolga ismételni akarja az egyiptomi akciót homokséta nélkül.
Kedves vitázók, igyekezzetek egyszerűsíteni a dolgokat! Egy modern bilincs helyett visszakönyörgött régi lánc nem azonos a szabadsággal.
Az önrendelkezés értelme sérül, ha erre engedélyt akartok kérni.
A gazdasági kiszolgáltatottság kizárólag a lustaságotok eredménye.
A gyermekeitek jövőére hivatkozó sunyítás pont a gyermek jövőét öli meg.
A Mágocsi-termálkút felszabadítása nem költség, hanem ingyen energia.
A közszolga /állam/ nem kötelezheti semmilyen módon a tulajdonos Nemzetet.
A vagyonelszámolás végtelen egyszerű. Állam előtt,-most.
Az égadta világon semmi sem kötelez arra, hogy a Nemzeti érdeket képviselő bármilyen szerveződés az Országházban székeljen. A fosztogatás ezer évében született törvények a népakarat szerint elfogadhatók, de törölhetők is.
Népszavazásra nem engedélyt kell kérni, hanem megtartani.
Kritikus tömeg nincsen. Arra lett kitalálva, hogy várjunk rá.
Bőgve jöttem, és mindenki boldog volt. Boldogan megyek, ha a nemzet megsirat. /Közhasznúvá módosított indián mondás./ Az Ősi üzenetek értelmes elemzése rámutat, hogy társadalmi életvitel recepteket kaptunk. Egy-egy rosszul használt szó nagyobb kárt tesz, mint a háború.

JKI.
Hozzászólások
#1 | Csicseri - 2017.02.27. 01:31:11
Nem tudom mi a probléma azzal az aláírással. Vajk pontosan tudta, kicsoda is Ő valójában, Az aláírásban, aki nem tudja benne van a kettős kereszt, vagyis a körosztó, lényegében a szent korona jele, csak síkban. Több értelmezése van ez aláírásnak de a igen jellemzőt elmondom, ami a legszembetűnőbb: MAGISZTER, és ne az értelmező szótárból keresd ki a jelentését, bár ezt azoknak írom, akik ezt vennék elő. Magam azért néztem meg a szótárakat, hogy le tudjam írni, hogy nem ott kell a jelentést keresni. Aki ezt az aláírást használta, na az lehetett kelár, és a magjával egy volt. Szóval biztos szaka kelár volt.
Felejtsétek el a gazdaság fogalmát abban az értelemben, ahogy most használjuk. Ha nem felejtitek el, nem lehet megérteni sok mindent. Ország--> orr-szag. Ugyan az a szerepe a testben, az orrnak, tehát a szaglás, és vedd a közösséget is egy testnek, és akkor tudod, mi az ország. Ugyan ez a helyzet az állammal is, tehát ami a testemben a állama funkciója, a közösségben is ugyan az a szerepe. A nemzet jelentését meg onnan tudod meg, hogy ki az aki nemzett. Hát anyukád, és atyád. Akit egy anya, és atya teremtett, az tartozik a nemzetbe. eltudjátok képzelni, hogy akinek nincs anyja, nincs atyja, mert nem is volt, vagy elfelejtette, ki is volt, hát az nagyon meg van lőve, és szeretne azokhoz tartozni, akiknek vannak szülei, ráadásul tudják is kik a szülei.
Mindenki más gyütment, aki nem ugyan attól a szülőtől származik, vagyis jön, és megy, tehát nem szitkozódtam. A magyarok sosem szitkozódnak, csak nem értik, mit mondanak, és azt hiszik, szidják a másikat. Erre az ezer éves királyságra azért van szükség, mert Vajk király idejében elkezdtek a magyarok is lefelé menni. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebben járták az életük folyamán az egyenes utat, és aki nem az egyenes úton jár, az körbe-körbe jár. Aki meg körbe körbe jár, az nem magára, a magjára figyel, hanem az elméje által gyártott gondolati képeire, ráadásul ez hangalámondásos kép. Tehát az emberek elkezdtek képzelődni, képzelegni, az életkép megélése helyett. Ha megfigyelitek, a turul királyok idején sorra vesztették el a királyság területein a népek a szabadságukat. Erre a történészek is felfigyeltek. Az utolsó nép a szaka, székelyek vesztették el a szabad emberi mivoltukat. olyan 1600-as években, bár lehet, nem pontosan mondtam. Ennek nem
néztem utána, de akit érdekel, biztos talál róla adatot. A szabadság elvesztése, nagyon is összefügg a pénz használattal. Ha tudjátok, hogy egy területen mikor kezdtek el használni pénzt, akkor tudjátok azon a területen az emberek mikor vesztették el a szabadságukat, mert aki pénzt használ, ott biztos, hogy nem szabad ember. Ha Szófián a népesség 99%-a pénzt vagypénzhelyettesítőt használ, akkor biztos lehetsz benne, hogy azok az emberek nem szabadok, hanem rabszolgák, és a gondolati piramisok, gondolati éderükre, énjükre figyelnek, tehát körbe körbe járnak. Ez mind benne van a körosztóban, ha egyáltalán tudod értelmezni a körosztót, a keresztet, a krist. A lényeg, hogy aki pénzt, pénzhelyettesítőt használ, az sem tudatosságban, sem szeretetben, sem igazságban nem tud emelkedni, a tolvaj szintnél magasabbra. Aki magasabbra akar emelkedni, annak abba kell hagynia minden pénz, és pénzhelyettesítő használatát. kiadhatsz bármennyi pénzt, lehet bármilyen meglátásod, tannyit tudhatsz, amennyit akarsz, sőt lehetnek elég érdekes képességeid, ha nem hagyod abba a pénz használatot, akkor elveszted a képességeidet, elkezdesz butulni, el fogod felejteni még azt is amire rájöttél, sőt azt veszed észre, hogy amit értettél pár éve, azt most nem érted. Ez is egy választóvonal, ki az, aki abbahagyja, és ki az aki nem tudja abbahagyni. Ha abbahagyod, nem adhatsz, és nem fogadhatsz el, még egy forintot vagy más pénzt, pénzhelyettesítőt sem. Még játékból, játékpénz, vagy valamilyen csereüzletben használt pénzhelyettesítő fogalmat, mint mondjuk amit hallottam, "kerdit"-et sem. amúgy ha rájössz, hogy a Mmagár kelárság tagja vagy, tehát az éderekből kiléptél, és magadra figyelsz, és nem használsz pénzt, majd kilépsz utána folyamatosan a köreidből, akkor rátérsz az egyenes útra. ez egy folyamat, és mindenkinek egyénileg kell átmennie ezen a folyamaton, az összes kifogásokon, törvényeken, mások által duruzsolt megtévesztéseken. Ha a Magár kelárság tagja vagy, akkor ugye egyetlen törvényt sem kell elfogadnod, amit magyar, szaka kelár nem szentesített. Amúgy a parlamentnek egyetlen joga van, hogy törvényeket hozzon, de amíg ezt a szaka kelár nem szentesíti, addig senkire nem érvényes. Mindenki azt tesz e törvényekkel amit akar. Arra vigyázz, hogy olyan törvényt azért ne tarts be, amivel magadnak, és másoknak kárt okozol, tehát ne tégy semmi károkozást. A magyarok háza a Kárpát-medence, és ugye nem egy épület Budapesten. Ugyan így egy ország háza maga az ország, és ha igen büdös van, akkor bíz el kell a szellőztetést kezdeni, sőt ami a büdösséget okozza, azt meg kell szüntetni, méghozzá úgy, hogy aki büdös, az rendbe rakja magát, mert hanem úgy ki lesz rúgva, de még Szófiáról is. Ígéretnek is lehet venni, aki azt hiszi viccelek. A folyamat, tehát isten olyan, hogy ha megteszi mindenki azt, amit a folyamatban a dolga, akkor minden rendbe fog jönni. Aki meg nem teszi meg, attól el fogunk búcsúzni, és jó darabig nem fogunk vele találkozni, másként meghal valamilyen módon. Ami érdekes, azok, akik a folyamatot akadályozzák, tehát azoknak akik kiléptek a körből, és ártanak, lehetetlen helyzetbe hozzák őket, azokat figyelmeztetik, de ha nem használ a figyelmeztetés, vagy hamar kell közbelépni, akkor bíz szintén el fogunk búcsúzni ezen emberektől, lényektől. mint mondtam mindenkit figyelnek, semmit senki nem tud tenni, hogy arról ne tudnának. Ha kárt okoztál, akkor bíz gyorsan szüntesd meg a károkozást. Ne végy el senkitől semmit,ne szüntess meg semmit senkinél, még ha a munkáltatód erre kötelez. Inkább hagyd ott a munkahelyed, ahogy többen ezt meg is teszik úgy, hogy nem is fogsz róla tudni, mert nem fogják ezt reklámozni, vagy másként mondják ezt el. Nem tudom, kinél mikor fog a folyamat megvalósulni, és azt sem tudom hogyan, de az biztos, hogy amíg pénz, pénzhelyettesítőt, pl bankkártyát használsz, addig reményed sincs arra, hogy változzon az életed, és soha nem leszel szabad. Polgárháborúval, szabadságharccal, szóval semmiféle harccal, még ha az a harc magaddal, vagy az éneddel történik, szóval még senki nem lett így soha szabad. Egyedül azzal tudsz szabad lenni, ha kilépsz a köreidből. Ha ismered a körosztót, akkor ezt is tudod.
#2 | kimi - 2017.02.27. 21:37:33
Igen!
"legszembetűnőbb: MAGISZTER"
Nekem is a "G" tűnt szembe legelőször. Legalább is, hogy mennyire hiányzik. Árpádnak is hiányozhatott Káin feleségének a születési anyakönyvi kivonata. A Verecke-büfé előtt tilosban parkoló lováról készített videóképen látszik is ez a tanácstalanság.A körképen már a lengyel restaurátorok bevarták lú-cérnával.
#3 | Csicseri - 2017.03.26. 09:48:12
Nem hiányzik a "G" betű. Ott találod az "E" betűben, alul. Minden betű meg van. Árpádot sem minősítheted, mert nem tudsz róla semmit. El ne felejtsd, fejedelem, kelár nem akárkiből lehet, mert minden szkítának el kell őket fogadni. Ha szidsz bármelyik fejedelmet, kelárt, akkor bizony az őseidet is szidod, anyádat, atyádat, és biztos lehetsz, hogy valamit nagyon nem értesz. Aki az egyenes úton jár, aki a magjára figyel, és a magjára hallgat, ott nincs tévedés, csak a buták, az elméjük által gyártott gondolataikra figyelők, a körben járók hiszik azt, hogy ezen emberek tévednek, mikor teszik a dolgukat.
Számomra Mátyás királyunk most a fontos. Ő volt az utolsó király az országban, mert utána más mindenki annyira lesüllyedt, hogy nem lehetett király senki. Trónbitorlók voltak, akik vagy behülyültek, vagy próbálták helyretenni magukat. Csak szabad embereknek lehet királya, akik kiléptek minden körükből, és az egyenes úton, a magjuk felé haladnak. Akik az egyenes uton haladnak azok a nemesek, mert a köreikből ki tudtak lépni, tehát nemet tudtak mondani mindazon cselekedeteknek, amik a körben tartották őket. A királyi szkíták azok, amik a magjukkal egységben vannak, így minden király, is egységben volt magával, magjával. Ezt úgyis mondhatod, hogy ismerte magát, tudta ki is valójában. Valójában ha törvényeket akarsz, akkor Mátyás király törvényei azok, amiket el fogadhatsz. Aki nem tudja, Mátyás király volt az utolsó szkíta kelár. Aki nem hiszi, az nézzen utána. Mikor megkoronázták Mátyást, az akkori pápa, köszöntő levelében, Szkítia királyának nevezte Mátyást királyt. Aki ebből nem tudja, hogy Szkítia Kárpát-, vagy Karapát-medence területe, ahol a szkíták, másként az aszkéták, illetve karák élnek, az végképp nem tud magyarul. "a szkíta - a-szkéta", "kara - a kar - a kör" Igen már régóta olyan emberek is éltek a kárpát medencében, akik beléptek a körbe, és ők voltak a szolgák, a rabszolgák. Ilyen nem csak most, de régen is volt, hiszen tanultad, hogy volt rabszolgaság. Valójában már olyan 10-15 évezred óta van rabszolgaság, hol igen jelentősen elterjedve, mint most, hol nem annyira elterjedve. A karapát azokról is szól, akik a rabszolgaságból, a köreikből ki tudtak lépni, tehát át tudtak lépni az egyenes útra. Valahogy most úgy érzem magam, mint amikor a falumban mondtam a postásnak, hogy Szkítiában él, és ő azt válaszolta, hogy tudja. Lassan minden magyarnak tudnia kell. Mátyás király óta kezdték magyaroknak nevezni a Szkítiában lévőket. A magyar meghatározás e mondatból következik: Van élet egy jó magyar. Ezt nevezem a hét fényességnek, és a pont, ami minden fényességet tartalmaz. "van él lét egy jó mag ár." Tehát a mag ár, a mag felismerése, és kiárasztása, a magyarok feladata. Aki Szkítiában magyar, annak ez még a feladata, tehát pluszfeladatot is vállalt. Annyira nem plusz feladat, mert Szófián, mindenkinek el kell ezt érni, tehát mindenkinek magyarrá kell válnia. Ezt látjátok, hogy mindenki nagyon szeretne magyar lenni. Az lesz magyar, aki kilép a köreiből, végig megy az egyenes úton, és egy lesz a magjával, majd magjából a szeretetet ki is árasztja, ráadásul folyamatosan. Elmondani sokkal hosszabb, mint megtenni. Egy pillanat, míg megteszed. Aki kilép az egyenes útra, az nem vallásos. A vallás meghatározása, pontosan a diktatúra meghatározása is, mert e három dolgot megtalálod, akkor nem fogsz tévedni, diktatúrában él az a közösség: valló, vallomás, vallató. Ilyenkor az elme próbál kifogásokat, kitalációkat találni, gondolatokat gyártani. Ha ilyenkor keresed a kifogásokat, miért nem igaz, amit mondok, akkor bizony körben jársz. Láthattad, mikor valaki nem látta meg a "G" betűt a Magiszter szóban, és már fűzte is tovább a hülyeséget. Ezzel nem minősítek senkit, csak megállapítom, hogy még rabszolgát, tolvajt játszik, mert elcsalt egy betűt maga elöl, de mondhatom azt, is, hogy gondolkodik, és a gondolataira figyel. Csak abból tudok kiindulni, amit valaki leírt, kimondott, és feltételezem róla, hogy ha ezt mondja, akkor ez szerint is cselekszik, vagyis cselt, éket vet a szik, a szkí ellen. Aki magára figyel, az nem tudja, hogy vannak gondolatai, csak az, aki az elméjére figyel. Az elme meg valójában létrehoz egy virtuális világot, amit sokféleképpen neveznek. Én, egó (Ő ég), különféle háromszögek (, ahol csak három pontot adnak meg), gondolati piramis, gondolati tetraéder, maja, örvény, dupla, tripla csavar, stb. Azért van ennyi neve, mert minden módszert amit kitalált az elme, másként neveztek el, így nem teljes a felsorolás. Amikor három szót adnak meg, pl Atya, fiú, szentlélek, akkor semmi mást nem tesznek, mint feldobnak három pontot a térben. E pontokat semmi nem köti össze, csak vannak. Most a képzeletedre bízzák, hogy kösd össze e pontokat. Mihelyt ezt megtetted, már bele is vittek, a vallás csapdájába, a képzelet csapdájába. Az életkép, és a képzelet nem ugyan az, pedig benne van a kép, és az élet mindkét szóban. Óriási a különbség e két szó között, ezért is lehet vele az embereket becsapni, aki nem érzékeli a különbséget. Az összes vallásnál e trükköt alkalmazzák, még akkor is, ha önként dalolva, fogadod el, vagyis vallomást teszel. A vallás is egy kör, mint látod, amiből ki kell lépni, mert aki nem lép ki, az diktatúrában él, és természetesen pénzt is használ, tehát tolvaj is vagyis lop. Nem könnyű ezzel szembesülni, mert sokan elbagatelizálják, de ettől függetlenül megteszik, és aki megteszi, az vallásos, és tolvaj.
#4 | Csicseri - 2017.04.15. 10:47:23
https://www.youtu...i3304CBeQM Ebben a videóban is látható, hogy mindig tovább kell lépni. A videó elején a térképre ráírtak két kört, és igaz is amit ezekről a körökről mondanak, de ugye erdély része a Kárpát medencének, tehát van egy nagyobb kör is, amiben mind a két kör benne van. Tovább kell lépni, mert pl el kell jutniodáig, hogy pénzt sem használhatsz. Nézd meg olyan családot, ahol nincs külön kassza, ott mindenki a családon belül ingyen dolgozik, és csak kifelé használnak pénzt. ami még fontos, hogy a világ, és magad érdekében egyáltalán nem fogsz tudni segíteni, ha nem szünteted meg a pénz
használatot teljesen. Ahol mindenki család tag, ott nincs szükség pénz használatra. Úgy lehet első lépésben kiszűrni, hogy kiben bízhatsz, ki a család tagod, hogy aki egyáltalán nem használ pénzt. Aki csak egyetlen forintot átvesz, vagy átad, bármilyen formában, az nem tartozik a házba, tehát semmi közöd nincs hozzá. Később jön be a többi körből való kilépés. Ilyen a vallás köréből való kilépés. A fent említett videó, is azt mutatja, hogy aki tud, az nem lehet vallásos, de magában nagyon hisz. Ha vallásos lett volna, nem jutott volna el addig, amíg eljutott.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Támogatás
Hunszkita Facebook