Kormos a facebukról:
Írta: kimi - Dátum: 2016.12.13. 22:55:12
Véleményem szerint Trianon nem osztotta fel Kárpát-medencét. Ugyanis a mai napig működtetik a magársztást (MAG-URU-SÁG - Magyarország), csak velünk hitették el, hogy most itt léteznek különálló, szuverén államok.
Teljes hír
Magyar Lélek

Nekem Jásdi Kiss Imre magyarázata a leghitelesebb:

Kárpát-medence egy víz és energetikai egységet képez. Trianon határait már száz éve trianon előtt meghatározták, ezzel is megbontva (legalábbis látszatra) azokat a területi egységeket, amelyek a vízgazdálkodás által teremtik a gázt, amely az élet alapja. Csak tömören: A vizet lejuttattuk a magma felett fekvő izzó szénréteghez. Két vízmolekula 2H2O szétbomlott 2H2-re és O2-re, majd reagált a szénnel (C). Így keletkezett a két gáz a BAR és a BÁR (innen a BAR-BÁR-ok elnevezés) a CH4 és a CO2. Ezeket szívja magába a növényzet (GAZ), s ebből veszi ki a szenet, s reggel kibocsájtja a harmatot (a hármat, kettő H és egy O atomot, ami a víz). Trianon valójában Géza, István apja munkájának volt a befejezése. Mátyás megölése után a Habsburgok gyorsították fel a folyamatot.

Véleményem szerint Trianon nem osztotta fel Kárpát-medencét. Ugyanis a mai napig működtetik a magársztást (MAG-URU-SÁG - Magyarország), csak velünk hitették el, hogy most itt léteznek különálló, szuverén államok. Valójában mindegyik élén bábkormányok állnak. Azt hazudják, hogy a gázt Oroszországból vesszük, miközben a saját gázunkat adják el nekünk.

Ezek a multik szórakoznak rajtunk. A gázmővek neve: Ti-gáz (a Ti gázotok), a másik energetikai cég neve: Suez - olvasd vissza: ZEUSZ, a villanyművek neve: EON, olvasd vissza Noé. Szóval játszanak velünk. Ezen állításaimat Orbán és Gyurcsány által is be tudom bizonyítani, mint azt is, hogy ez a két szélhámos az elejétől összejátszik ellenünk, Magyarok ellen.
Tetszik · 2 · december 11., 21:44