2021. április 15. 20:59
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
viz-gáz
Barátaimtól kapom a visszajelzéseket, hogy nincs összefüggésekben tényfeltáró írás a honlapokon.
A Link és a HUN POLGÁRI JOGOKAT PÁRTOLÓK EGYESÜLETE.com Link

Ez a mostani is a két honlappal együtt érthető, de összefoglalok, és előrevetítek pár dolgot.
A víz kettő gázból, az oxigénből, és a hidrogénből áll. A föld mélyében meleg, és szén található.
A lejutott víz a melegtől kettő gázára szakad szét. A hidrogének, négy darab a szénnel CH4-et alkotnak, az oxigének, kettő darab a szénnel CO2-t alkotnak. Pontosan kettő vízmolekula lép akcióba, kettő szénatommal. A kettő gázt BAR-nak és BÁR-nak nevezték, de a nyomásra használjuk még ma is ezeket a meghatározásokat. BAR és BÁR egybeolvasva rámutat a tényre, hogy kik is azok a BARBÁROK. A BAR-láng, peremes -piramis elemzéséhez a veszprémi előadás a legemészthetőbb, itt most nem megyek bele, megnézhető a Link -n

Minden ŐSI TUDÁSUNK, és ŐSI ENERGIÁNK azok kezében van akik hatezer évvel ezelőtt még ISTENNEK tartottak bennünket, mikor összefutottunk a sivatagban. Pásztabot, puzdra cső, körosztó, stb. érthetetlen fogalmak számukra még ma is, de a Szkíta PÁN-tengelyt sikerrel szétrombolták, kifosztották. A Ja-PÁN, Es-PÁN-tengely itt PÁN-nonián húzódik keresztül, ráadásul Oszto-PÁN település, és PÁN-nonhalma alkotta egyenes, merőlegesen osztója is. /puzdra.com/
Hab a PÁN tortán, hogy Bakonykop-PÁNynál metszik egymást, és mindez URU-PÁN-ban EURÓ-PÁ-ban történik, / A rovás-körírás „N” végéből lesz a föníciai „E”/ PÁN-dora szelencéjét kinyitottam, de sajnos nagyon rossz hír van legfelül. Ha a víz H2O-ból képződött CH4-et szivattyúzzuk, leengedjük, akkor a nemkívánatos másikkal is számolnunk kell. Nem lehet a légtérben, mert akkor már megfőttünk volna, nem dolgozhatták föl a növények, mert ezek pont fordított állapotot mutatnak, csökkennek. BÁR-anya, azaz BARANYA itt alattunk fogadja magába az alsó Dunát, amit régebben „ISTER”-nek hívtunk. Innen alólunk büfög szét a százhatvanhat millió köbméternek megfelelő mennyiségű kettő gáz óránként. Igen Óránként 166 millió köbméter vízből BÁR-anya gázpárt csinál. Ha csak a jegyzett történelem eseményeit ennek tükrében vizsgálod, minden más képet mutat. A CO2 is itt van alattunk.

Látszólag témát váltunk, de nemsokára a mi van alattunkhoz érünk itt is.
A BABBA-LEYA, ma BIBLIA minden törekvése ellenére sem tudta megváltoztatni azokat az eredet magyarázatokat, melyeknek eszközei, eseményfolyamatai csakis magyar nyelvi alapokon értelmezhetők. JÉZUS Krisztus mint körosztós a TAR-TÁJ felett épített KÁL-vonalon teszi a TARSOLYOS-ok dolgát. Része a Szkíta-birodalmi működésnek, igazi URU-vá válik. A pásztaURA lesz, azáltal, hogy URA a pásztázás tudományának. Az UR mindig a tudás bírását jelenti. A mai OROSZLÁNY is az URUS LÁY, geológiailag értelmezhető rendszerben elfoglalt helye alapján kap logikus nevet. A szén fölött itt sincsen erdő, tehát TAR a TÁJ. A vízzel ÁRasztás tudománya megint URU lesz az ÁR VÍZ URA szóban. ÁRVISURA. A tar tájból tartályt csinálni a tér képezésével lehetséges. Az ÁR lukat, vagy lukasztót jelent. Az ÁR víz, a lukakon szabályozott vizeket jelenti.
TA benne értelmet mutat a szóösszetételekben. TA -URUS a „S” okán már cselekvést határoz meg.
A dinosaurus szóban dino körbeírásával olvasható ODIN AZ URUS összefüggés.
A VIZ PEREM VESZPRÉM, PEREM ÁR TÓNus PEREMARTON így kapnak értelmet, illetve ezen értelemből kapják neveiket.

Az épített táj, illetve TÉR, amit KÉPeztünk ilyen olvasata minden kultúrát megelőző hatalmas Szkíta-birodalmi világkultúrát bizonyít. A kultúra évszámai, és a jégkorszak idejének egybevetése nyilvánvalóvá teszi, hogy minimum kettő lefagyásból származó tapasztalat alapján szabályozzuk a gázokat. A BAR-ka rovás-körírás szerint a KABAR törzs nevét adja. A kicsi nyomással feljövő, becézett „ka” gáz itt van alattunk.
A zsidó, szanszkrit, germán, keresztény alapok ezekből a BARBÁR gázfejlesztési fogalmakból építkeznek. Nemzetünk beszélt nyelve rettenetes veszélyt jelent számukra, azokra a kitalált legendákra, kiváltságokra, hamis istenekre, kikre hivatkozva fosztogatják, gyilkolják a világot hatezer éve. Nézzetek rá a purim ünnepre! Mit is ünnepelnek az URU-PÁN medencéjében idegenek. Attól hogy kétezer éve megölték egy tanítónkat, én nem hiszem a torz tanokat. Attól hogy ezer éve megölték az utolsó PÁN-herceget, Koppányt, én nem hiszem, hogy szent a gyilkosa. Attól hogy nem oktatják Magyarországon a világ legősibb kultúrlenyomatát a rovásírást, én nem hiszem, hogy civilizált a nyugat. Mióta fölfogták kik a Szkíták, mekkora az a tudás amivel átmentettük a bioszférát a jégkorszakon, azóta mindent elkövetnek a tudás bizonyítékai, a nemzet ellen.

Mitől KÖZTÁRSASÁG a Köztársaság, a puzdrán olvasható. 2011. október. 23.-án az ország közjogi méltóság nélkül marad. Mindenki megmagyarázza miért olyan fontos elutaznia. 2000 idegen katona tartózkodik az ország területén. A legnagyobb hadgyakorlat esik véletlenül arra az évfordulóra, melyet egyetlen vezetőnk sem vállal föl. Akik itthon maradnak a NATO repülők közelében lesznek. Az a katonaság kapott tömegoszlató helikoptereket, aki tűri a HAARP-olást. Ki ül a gépbe?
A széndioxid gáz itt van alattunk. A Kolontár-i tömeggyilkosságról írtakra emlékeztek még? Nem tévedtem. A TÖMEGGYILKOSSÁG már beigazolódott, az oka is kiderül nemsokára, ha 23.-án nem tudnak elárasztani benneteket szén-dioxiddal. Egy becsapódást vetítenek előre, megint valami műhold. Itt ülünk a gáz tetején. Kolontáron iszap volt. Légi mozgás a hadgyakorlat. Kolontáron a Balaton fényképezése volt. A Nemzet kultúrája a célpont. Kolontáron az altemplom volt, amit ki is raboltak. Felelősök most senki, itthon se, Kolontáron természeti katasztrófa az iparigát szakadás.

A szén-dioxid =CO2 nehezebb fajsúlyú mint a levegő. Ha a felszínre tőr kettő perc alatt végez mindenkivel. Hatalmas barlangjainkból ki vagyunk zárva. Légókiképzést nem kaptak az emberek.
Az őrlángok, őrtüzek erre az esetre lettek meggyújtva annak idején. A CO2 elfolytja a tüzet. Nem véletlen torzultak el ezek a fogalmak.
Rettenetesen büszke vagyok őseim tudására. Viszont azt látom, hogy pontosan ezzel a tudással ölnek meg benneteket anélkül, hogy sejtésetek lenne róla mi a jogos örökségetek. A világ leggazdagabb országát a gazdagsága miatt butították olyan mélyre, hogy a tömeggyilkosságokat saját polgáraival követtetik el. Az államunk fosztogatja a Nemzetet. Állami vezetők tömeggyilkosságokat adnak-vesznek. Mór, Kolontár a közelmúlt. Mi kell még, hogy kinyíljon a szemetek? Ebben a békeidőben több Magyart öltek meg, mint Izland teljes lakossága. Autótolvaj rendőrök tartóztatnak le október 05.-én. Soós, Gelencsér Fejér-megyei bírósági klán fedezete alatt, Soós, Gelencsér E.ON, TigázDSO néven fosztogatja a kiszolgáltatott lakosságot. Minden kifizetett forintotok tolvajok kezébe kerülnek, és csak annyi kerül vissza az országba, amennyi ellenetek kell.
Semmi sem állítja meg őket, ha mi nem. Kintről távvezérelt bűnözők. Adómentes ország lehetnénk, csak azért fizetünk, hogy beledögöljünk. A gazdasági helyzetünket semmi sem indokolja, csak a Nemzetpusztító szándék. Ne menjetek az utcára! Mondjátok Ti is, hogy meghívtak benneteket valahova! Gondoljátok végig kit fizettek, az mire használja a pénzeteket! Hétfőtől pedig saját hatáskörbe hozzatok döntést, és tartsátok is be!
HELYEZZÜK VISSZA AZ ORSZÁGOT JOGAIBA!

Áldás Jásdi Kiss Imre a PJP elnöke

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!