2021. Szeptember 24. 03:29
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
"Itt a levél, ott a levél, hol a levél?"
Tisztelt Hivatal!

Kérem, a hatóságot postai küldeményeim ellen elkövetett bûncselekmények kivizsgálását végezze el, és a felelõsségre vonás érdekében büntetõ eljárást indítson. Kártérítésemre vonatkozóan járjon el, a megfelelõ bíróságok felé.

Mellékelt dokumentumokból kitûnik, a postai vélelmezésre épülõ bûncselekmények rendszeressé váltak környezetemben. Ezzel kapcsolatos beadványaim 2006.-óta folyamatosak. Az ötödik évet érintõ cselekménysorozat elég adatot szolgáltat arra, hogy az összefüggéseket feltárhassam.
Az adatbázis-kezelõk, és a szolgáltatók okiratokat, közokiratokat hamisítanak, melyeket postai csalásokkal addig tartanak elérhetetlen állapotban, míg a csalás el nem évül. /Bicskei Okmányiroda- Járfásné, BRJ 008/
Az így keletkeztetett helyzetben az áldozatnak semmilyen törvényes joga nincsen, mivel a végrehajtást nem függeszti fel a jogorvoslati eljárás sem. /Széfvári Bírósági tárgyalás 2007, vagy 2008 márc 29.Tetszés szerint, mivel az idézéstõl a jegyzéken, az ítéleten keresztül minden hamis./
A HATÓSÁGI BÛNÖZÕK a közremûködési díjukat egymásután beszedik az áldozattól. A rendõrség büntet, vagy rabol, a posta pénzküldeményt tüntet el, az adóügy illetéket szab ki.
Mindezekrõl okirati bizonyítékok állnak rendelkezésemre.
A kirabolható állampolgárokat az adóügy FIGYELÉSI KÉPERNYÕ-je különbözteti meg: INTHETÕ, vagy nem INTHETÕ kategóriával.

Ez a demokratikus rendszer a szolgáltatók körében is népszerû. Fejér-megye Közigazgatási Hivatal vezetõje GELENCSÉR JÓZSEF, bírósági kollégium vezetõje GELENCSÉR JÓZSEF-né,E-ON területi igazgatója GELENCSÉR LAJOS.
Nincsen olyan közokiratom, igazolványom, ami ne lenne meghamisítva. Nincsen olyan beadványom, feljelentésem, amit elfogadott volna a rendõrség, ügyészség, vagy bíróság.

MINDEN PAPÍROM MEGHAMISÍTVA

EGYETLEN ÜGYEM SEM TÁRGYALVA soha

2009 szeptemberi áramszámlámhoz kettõ csekket csatol az E-ON, mert a posta elköltözött jelzést tett a küldeményemre. EZ KÖZOKIRAT HAMISÍTÁS. Felszólítom õket, hogy a postával tisztázzák.
Az E-on tatabányai irodájában hangfelvételt készítettem az elõadóval folytatott beszélgetésrõl, mivel tisztában voltam a postai hivatkozás céljával. Ezen a felvételen a visszaküldött küldemények többes számban szerepelnek. A bûncselekmény elõkészítésében a helyi rendõrség, és ügyészség is részt vállal, mikor az alaphamisításra tett feljelentésemet elutasítja. A hamis tartalmú csekkek összegei, a pénz útjának követése, ellenõrizhetetlenek a polgárok számára. A bûnrészesek kifizetését nem tudjuk bizonyítani. A bûnrészes rendõrök, és ügyészek a posta bûncselekményeit fedezik. /Pénzküldeményem nyomtalanul eltûnt 2008 õszén/
Az E-ON rendõrségi fedezettel garázdálkodhat a magánterületemen, majd minden jogalap nélkül a tulajdonomat elszállítják. Ez RABLÁS, melynek elõkészítésében a posta is közremûködik.

A mûködési elv, a bûncselekmények szisztémája mindig érinti a postát. A törvények egyre inkább kiszolgálják ezt a szisztémát. / Ha az AJÁNLOTT küldemény bedobható, akkor be se dobhatóan ellenõrizhetetlen, az állandó lakóhely nem harmonizál a postai kézbesítéssel, a hatósági eljárásba egy ellenõrizhetetlen, felelõsségre vonhatatlan személy van iktatva, akinek a közokirat hamisítására a posta munkahiba jelzõt tesz, és a becsapott polgár házát végrehajtják. Egyesületem rövid tevékenysége alatt feltárt HATÓSÁGI BÛNCSELEKMÉNYek arra engednek következtetni, hogy a hivatalok egy központi elv alapján a magyar polgár vagyonának megszerzésére törekednek.
A bûncselekmények fajtája, és azok feltûnési ideje azonosak. A beadványokat elutasító válaszok, hasonló stílusban hamisítják meg a beadvány tartalmát. A postai tévedésnek beállított cselekmények ugyanilyen precizitással mûködnek, ami annyit jelent, hogy a rendszer részei.
Állításom csak a saját ügyemmel kívánom alátámasztani, az ügy szétesésének elkerülése végett.
Amennyiben egy átfogó vizsgálathoz hozzájárulhatok, természetesen állok rendelkezésükre.

Tisztelettel Kiss Imre a hunpjp elnöke.

Mány Alsóörs 2010. 08. 10.
Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!