2021. Május 14. 00:17
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
"...minek nevezzelek?"
Fejér Megyei a bíróság elnökének:

Kérem levelem illetékességi szempontból megfelelő helyre juttatását!

A bicskei bíróságon ezév szept. 20.-ra kitűzött tárgyalással kapcsolatban szeretnék információt kapni. A ceremónia vezető megszólítása ügyében vagyok tanácstalan. Rendelkezem okiratokkal, melyek a hölgy bűncselekményekben érintettségét bizonyítják. Strasbourgi Emberi Jogok Bírósága 49344/2007 lajsromszámon kezeli ügyünket, melyben Ő igensúlyos bűncselekményekkel vádolt személy. Hazaárulással vádolom, feljelentettem a hazai igazságügyi szerveknél is, de ez az ügy még folyamatban van.
A Tisztelt Bírónő megszólítás a fentiek ismeretében inkább cinikusnak hat, mint erkölcsösnek. Én baráti körben sem hazudok, nemhogy bíróságon. Egy általam bűnözőnek tartott embert hogyan kell szólítanom ebben a szituációban?
Sürgős választ kérek!

Tisztelettel: Kiss Imre Mány Alsóörs 3594/1a válasz:

Fejér Megyei Bíróság Elnöke
Székesfehérvár

2007. El. XV. A. 22/17.

Tisztelt Kiss Imre!


A Bicskei Városi Bíróságon P.20155/2010 szám alatt folyamatban van egy eljárás szerződéses jogviszonyból eredő követelés tárgyában, melynek Ön az alperese.
E tárgyalás 2010. szeptember 20. napjának 8 órájára van kitűzve, melyre nyilvánvalóan idézést kapott.
Amennyiben az üggyel kapcsolatban van észrevétele, és fel szeretné venni a bírósággal a kapcsolatot, úgy az ügyszámra hivatkozással szíveskedjék ezt írásban megtenni, de keresheti a bíróság irodáját telefonon is a 06-22-565-444 telefonon, illetve, ha panasza van, úgy Schubertné dr. Szekeres Mónikához szíveskedjen fordulni panaszlevelében, aki a városi bíróság elnöke. Csak egyszerűen Tisztelt Bírónő vagy Tisztelt Elnök Asszony megszólítással.
Amennyiben pedig nem kívánja, hogy ügyét a Bicskei Városi Bíróság tárgyalja, úgy kizárási kifogással élhet az okok megjelölésével, amelyet a Pp. szabályai szerint a bíróság el fog bírálni.

Székesfehérvár 2010. szeptember 17.

Dr. Soós Gyula
a megyei bíróság elnökeviszont válasz:

A probléma lényege, hogy közönséges bűnözőket kellene tisztelt jelzővel illetnem. A TÖLGI Mögli félék, már megnyilvánultak az ügyben. A tárgyaláson szívesen látom személyesen.
tisztelettel Kiss Imreújabb kérdés Schubertné dr. Szekeres Mónikához

Tisztelt Elnökasszony!

Dr. Soós Gyula irányított Önhöz. 2010. szept. 20.-án tárgyalást tűzött ki a bíróság ügyemben.
Többszöri elfogultsági kifogásom ellenére vagyok kénytelen a bicskei bíróságra bízni sorsomat.

Tanácsot a megszólítással kapcsolatos problémáim okán kértem.

A tárgyalás vezetésével megbízott hölgy ugyanis általam több helyen bűnöző ként van meghatározva. /A Strasbourgi Emberi Jogok Bíróságán 49344/2007 lajstromszámon nyilvántartott ügy, hazaárulásért tett feljelentésem, az Europol felé, nemzetközi adatok meghamisítása miatt tett feljelentésem./
Sajnos szintén szerződéssel kapcsolatos ügyem keletkezett, melyről már ítéletből tudom, hogy ezen a bíróságon nem fontos mi van beleírva. 1.P.20.401/2006/20.

Ezen ügyem tisztázásának következménye ként alapítottam egyesületemet mely a hatósági visszaélésekkel foglalkozik. Az adatgyűjtés alapfeladatunk, így került kezembe az 1.P.20.012/2009/23/I. sz. ügy 32. számú 2010. január.22.-i végzése. Dr.Szánthó Zoltánné iü. elmeorvos szakértő írja:
..felszólított a bíróság, hogy amennyiben lehetséges a rendelkezésre álló iratok alapján a perlekedési tébolyt az alperesnél megállapítani, akkor írásban kéri a szakértői vélemény elkészítését. …..

Jómagam nem vagyok szakember, de a személyes tapasztalat alapján az a benyomásom keletkezett, hogy a velem szemben eljáró Aporfi bírónő komoly zavarokkal küzd. Nem létező fogalmakat kreált, vagy hagyott jóvá „a motor alvázszáma”, magyar fogalmak szerint fölfoghatatlan értelmezéssel látta el a sok ezer éves „szerződés” szavunkat. Másodrendű alperes számára kért tőlem dokumentációt, de az iratbetekintéskor meggyőződhettem róla, ezeket az iratokat soha sem postázták. Az eljárás során folyamatosan kettő tárgyról beszéltem, de csak az ítélet kézhezvételekor derült ki, hogy a bírónő csak egynek a létezését fogta föl.
Ezen tapasztalataim miatt, elmeorvostani vizsgálatra kértem pár szakembert. A Bicskei Bíróságról származó felszólítás szerint, a rendelkezésre álló iratok alapján. Nevüket nem adták az eredményhez,de egybehangzóan szenzitív paranoid személyiségről beszéltek. A szorongásos szindróma, szerintük a bűntudat depresszióba, agresszióba, intoleranciában történő megnyilvánulása. Általában a mások elmebeteggé nyilváníttatása, a saját felismert, vagy érzett betegségének a kivetítése. A megalomán viselkedés egyértelmű jegyei felismerhetők.


Kérdésem, hogyan szólítsam a hölgyet ezek ismeretében?


Tisztelettel Kiss Imre Mány 2010 szept. 19.
Hozzászólások
#1 | Pitkin - 2010.09.17. 13:47:30
Egy biztos:
A bizonyítékok alapján se nem "Tisztelt", se nem "Bírónő". Innentől kezdve a magyar nyelv gazdag mivoltján elég széles paletta áll rendelkezésre.
#2 | mag:) - 2010.09.24. 19:46:42
Hát ez nem semmi hagyd magad előbb szabadulszSmile))Shock
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!