2021. Oktber 26. 23:43
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
"...minek nevezzelek?"
Fejér Megyei a bíróság elnökének:

Kérem levelem illetékességi szempontból megfelelõ helyre juttatását!

A bicskei bíróságon ezév szept. 20.-ra kitûzött tárgyalással kapcsolatban szeretnék információt kapni. A ceremónia vezetõ megszólítása ügyében vagyok tanácstalan. Rendelkezem okiratokkal, melyek a hölgy bûncselekményekben érintettségét bizonyítják. Strasbourgi Emberi Jogok Bírósága 49344/2007 lajsromszámon kezeli ügyünket, melyben Õ igensúlyos bûncselekményekkel vádolt személy. Hazaárulással vádolom, feljelentettem a hazai igazságügyi szerveknél is, de ez az ügy még folyamatban van.
A Tisztelt Bírónõ megszólítás a fentiek ismeretében inkább cinikusnak hat, mint erkölcsösnek. Én baráti körben sem hazudok, nemhogy bíróságon. Egy általam bûnözõnek tartott embert hogyan kell szólítanom ebben a szituációban?
Sürgõs választ kérek!

Tisztelettel: Kiss Imre Mány Alsóörs 3594/1a válasz:

Fejér Megyei Bíróság Elnöke
Székesfehérvár

2007. El. XV. A. 22/17.

Tisztelt Kiss Imre!


A Bicskei Városi Bíróságon P.20155/2010 szám alatt folyamatban van egy eljárás szerzõdéses jogviszonyból eredõ követelés tárgyában, melynek Ön az alperese.
E tárgyalás 2010. szeptember 20. napjának 8 órájára van kitûzve, melyre nyilvánvalóan idézést kapott.
Amennyiben az üggyel kapcsolatban van észrevétele, és fel szeretné venni a bírósággal a kapcsolatot, úgy az ügyszámra hivatkozással szíveskedjék ezt írásban megtenni, de keresheti a bíróság irodáját telefonon is a 06-22-565-444 telefonon, illetve, ha panasza van, úgy Schubertné dr. Szekeres Mónikához szíveskedjen fordulni panaszlevelében, aki a városi bíróság elnöke. Csak egyszerûen Tisztelt Bírónõ vagy Tisztelt Elnök Asszony megszólítással.
Amennyiben pedig nem kívánja, hogy ügyét a Bicskei Városi Bíróság tárgyalja, úgy kizárási kifogással élhet az okok megjelölésével, amelyet a Pp. szabályai szerint a bíróság el fog bírálni.

Székesfehérvár 2010. szeptember 17.

Dr. Soós Gyula
a megyei bíróság elnökeviszont válasz:

A probléma lényege, hogy közönséges bûnözõket kellene tisztelt jelzõvel illetnem. A TÖLGI Mögli félék, már megnyilvánultak az ügyben. A tárgyaláson szívesen látom személyesen.
tisztelettel Kiss Imreújabb kérdés Schubertné dr. Szekeres Mónikához

Tisztelt Elnökasszony!

Dr. Soós Gyula irányított Önhöz. 2010. szept. 20.-án tárgyalást tûzött ki a bíróság ügyemben.
Többszöri elfogultsági kifogásom ellenére vagyok kénytelen a bicskei bíróságra bízni sorsomat.

Tanácsot a megszólítással kapcsolatos problémáim okán kértem.

A tárgyalás vezetésével megbízott hölgy ugyanis általam több helyen bûnözõ ként van meghatározva. /A Strasbourgi Emberi Jogok Bíróságán 49344/2007 lajstromszámon nyilvántartott ügy, hazaárulásért tett feljelentésem, az Europol felé, nemzetközi adatok meghamisítása miatt tett feljelentésem./
Sajnos szintén szerzõdéssel kapcsolatos ügyem keletkezett, melyrõl már ítéletbõl tudom, hogy ezen a bíróságon nem fontos mi van beleírva. 1.P.20.401/2006/20.

Ezen ügyem tisztázásának következménye ként alapítottam egyesületemet mely a hatósági visszaélésekkel foglalkozik. Az adatgyûjtés alapfeladatunk, így került kezembe az 1.P.20.012/2009/23/I. sz. ügy 32. számú 2010. január.22.-i végzése. Dr.Szánthó Zoltánné iü. elmeorvos szakértõ írja:
..felszólított a bíróság, hogy amennyiben lehetséges a rendelkezésre álló iratok alapján a perlekedési tébolyt az alperesnél megállapítani, akkor írásban kéri a szakértõi vélemény elkészítését. …..

Jómagam nem vagyok szakember, de a személyes tapasztalat alapján az a benyomásom keletkezett, hogy a velem szemben eljáró Aporfi bírónõ komoly zavarokkal küzd. Nem létezõ fogalmakat kreált, vagy hagyott jóvá „a motor alvázszáma”, magyar fogalmak szerint fölfoghatatlan értelmezéssel látta el a sok ezer éves „szerzõdés” szavunkat. Másodrendû alperes számára kért tõlem dokumentációt, de az iratbetekintéskor meggyõzõdhettem róla, ezeket az iratokat soha sem postázták. Az eljárás során folyamatosan kettõ tárgyról beszéltem, de csak az ítélet kézhezvételekor derült ki, hogy a bírónõ csak egynek a létezését fogta föl.
Ezen tapasztalataim miatt, elmeorvostani vizsgálatra kértem pár szakembert. A Bicskei Bíróságról származó felszólítás szerint, a rendelkezésre álló iratok alapján. Nevüket nem adták az eredményhez,de egybehangzóan szenzitív paranoid személyiségrõl beszéltek. A szorongásos szindróma, szerintük a bûntudat depresszióba, agresszióba, intoleranciában történõ megnyilvánulása. Általában a mások elmebeteggé nyilváníttatása, a saját felismert, vagy érzett betegségének a kivetítése. A megalomán viselkedés egyértelmû jegyei felismerhetõk.


Kérdésem, hogyan szólítsam a hölgyet ezek ismeretében?


Tisztelettel Kiss Imre Mány 2010 szept. 19.
Hozzszlsok
#1 | Pitkin - 2010.09.17. 13:47:30
Egy biztos:
A bizonyítékok alapján se nem "Tisztelt", se nem "Bírónõ". Innentõl kezdve a magyar nyelv gazdag mivoltján elég széles paletta áll rendelkezésre.
#2 | mag:) - 2010.09.24. 19:46:42
Hát ez nem semmi hagyd magad elõbb szabadulszSmile))Shock
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!