2021. április 15. 20:41
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
KÁL ŐRZŐJE!
Attila Ho-n ja TI HON= TIHANY. Lézerrel vizsgálják /külföldi kutatók/a Balaton nádasát különös tekintettel a tihanyi belsőtóra.
Ugyanezzel az szó-építkezéssel keletkezik KOLONTÁR is. Eleink a magas zengőket gyakran keverték, hiszen az értelmet a mássalhangzók határozták meg. A mély hangzók ugyanígy fölcserélhetők. Káli-medence fővárosa kál.. . kol-on t őr, KOLONTÁR.
A GYENES-diás/diosz=isten/ GeNeS= GNS=GENESIS vonal, egy Gyenesdiástól indított egyenes, amely a hegytetőkön haladva Pásztó irányában nagyon sok csúcsot érint.
A Kab-hegyet visszatekerve eredeti nevére, megkapjuk a Bakony névadó csúcsát. A Bak-on,/ mint Tih-on, Kol-on/ történteket pedig már hamar megértjük egy térkép segítségével. Bak-on ynana Gályát /patakot/ szül. Bak-on Ybel az apa, Gerincét/patakot/ adja ehhez. Ezek a hegyek soktízezer éve ott vannak, rendbeszedett sorban, egymáshoz igazított magassággal.
Több ilyen vonal fut a Kárpát-medencében, mellettük rendszeresen ismétlődő kisebb medencékkel. Kálon mit őriztek, tároltak nem tudom, de a templom-domb fontos információkat tárolt, abban biztos vagyok. Az előbb említett csúcsok alatti dombokat, hegyeket mindenütt rakodógépek tépik, néhol két oldalról is.

A KOLONTÁRI templomdombot csak úgy lehetett szemtanúk nélkül megbontani, ha indokot gyártanak előtte a kilakoltatásra. Ez tökéletesen sikerült. A hazaárulás kiemelkedően magas szintet azzal tudott elérni, hogy a Genezist magának kisajátító nép fiait hívtuk meg a valóságos GENEZIS
eltüntetésére. Izraeli hadimérnökök megjelenését a területen, olyan nemzetellenes bűncselekménynek tartom, amilyet még nem látott a világ. A GENEZIS-vonal létezése, kora, és alkotó pontjainak neve, az egyetemes kultúra bizonyítéka. A Magyarság ellen elkövetett bűncselekmények sorozata magyarázható ezzel a történelmi felismeréssel. Pogányüldözés, Tatárjárás, Trianon, falurombolások, stb.

EMBEREK haltak meg. Szándékos NÉPIRTÁS történt. Vallási csoport érdekeit szolgáló GYILKOSSÁGOK történtek. A VILÁGKULTÚRA elleni bűncselekmény történt.


NINCS HOL FELJELENTÉST TENNI, HISZEN A GYILKOSOK ÜLNEK A HATÓSÁGI SZÉKEKBEN.

Itt tettem javaslatot.

Jásdi Kiss Imre
Hozzászólások
#1 | Hegel - 2011.04.01. 13:32:01
A puzdra oldalon is kitett képre tekintve egyből leesett miért "keresztrefeszitéssel"büntették az engedetlennek tartott embereket a hatalom képviselői, és ezt a cikket olvasva is az a gondolatom támadt hogy eme hegyek nem e olyan alattuk lévő a magyar-skyta kincseket rejtő épitmények bujnak meg amelyeknek az eltüntetése nagyon fontos lenne a folytonosság megállitásához! Ahogy annó a habsburgok is vagy irakban a múzeumi régészeti kincsekkel történt. Ahogy Nagy Károly is elorozta az avarok kincsét amiért is Attila végigkutatta európát érte, és totál másként van mára leirva a történelem könyvekben!

Valószinü hogy a átrepülő keresők valamit jeleznek amiről mi nem tudunk és ezért kotorásznak hátha egy a boszniai piramisokhoz hasonló régészeti dologhoz jutnak.

Józan paraszti ésszel csak erre lehet következtetni...már a főld alól huzzák ki örökségeinket. Hiszen a Kárpátmedencében nagyon sok dolog lehet a főld mélyére rejtve a 4000-40.000-netán a 400.000 év alatti életről.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!