2020. Szeptember 22. 12:56
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
A koordinátor
A Nemzeti Vagyon!
Szoros összefüggésben van a gazdaságilag megközelíthető tárgyi vagyon azzal a szellemi örökséggel, mely ellen a Föld egészén egységes történelemhamisítással lépnek fel a területileg, önmagukat megkülönböztető államok.
Ország, a terület.
Nemzet, a területen élő emberek.
Állam, a közigazgatás.
Alapvető emberi értelemmel is természetes, hogy keletkezésük időrendje a fenti sorrendben értékelhető. A három tényező közül, ember mivoltomból adódóan, a Nemzetet tudom képviselni.
Magyar Ország területén születtem, itt élek, tehát Nemzetemet alkotó ember vagyok.
A Nemzeti Vagyon értékelésében kettő meghatározással kezelem valóságos örökségemet.

I. Anyagi, tárgyi vagyon, ami alatt a területet együtt értékelem annak minden hozadékával, minden
az értékelésre alkalmas időben.
II.Szellemi örökség, ami alapot biztosít a területemen gazdaságilag értékelhető anyagi, tárgyi vagyon megteremtéséhez, minden az értékelésre alkalmas időben.

A Föld keletkezése messze megelőzte az ember születését, az állam pedig 1015 esztendőt tud igazolni. A Magyar Nemzet soha, semmilyen módon nem fejezte ki szándékát, hogy állami közigazgatást igényelne. Az állam elleni tiltakozás, a po-gány lázadások háromszázötven évig tartottak. Történelemhamisítók százai dolgoztak rajt, hogy mára ez a tény, vallási színezetet öltsön.
A Pó vizeket gányoló tudás szellemi örökségem súlyos része. Gazdasági vonatkozásait a bar, és bár gázok mezőgazdasági, majd ipari felhasználása teszi egyértelművé. A pogány, bar-bár szavak valódi tartalma ellen a Keresztény Egyháznak olyan súlyos Magyar Nemzeti Kultúra elleni bűncselekményeket kellett elkövetnie, mint a Kabar nép teljes kiirtása, a rovó emberek kiirtása.
Határainkon kívülről ez megoldhatatlan feladat volt. Az államalapítás a kereszténység terjesztését belügyeinkbe történő erőszakos beavatkozással hajtotta végre. Ez a folyamat napjainkban is zajlik.
Az egyházi mezőgazdasági területek szerzési módjáról, a Nemzettel kötött szerződésről nem tud okiratot felmutatni a Keresztény Egyház. Ősi templomaink valódi funkcióját napjainkban is titkolja, meggátolja annak tényszerű feltárását. Erőszakszervezetet a vele közös időben, és módon érkezett állam biztosít védelmére, egyúttal kötelező közoktatási programmal segíti az egyházi dogmák terjesztését.
A Magyar Nemzet Vagyona ellen, aljas indokból elkövetett bűncselekménnyel vádolok minden keresztény egyházi vezetőt!

Kör alakú árasztott pad –medencénk, rovás-írással értelmezhető Kárpát-medencénk vízszabályozása olyan eszközökkel történt, melyek ellen az állam, és az egyház közösen lép fel.
Nitrogén, és Lég várunk jelenleg Nyitra, és Léva által meghatározott egyenes vonal Kál községen,
Kálos-váron keresztülhaladva folytatólagos irán”y”-t mutat Irán területén, majd egyértelműen magyar szavakkal meghatározott helynevekkel kerülve meg a Földet, „ciuma”, azaz bizonyítéka a
Kál-vonalnak. A Kál-vonal kiépítése nem a jegyzett történelemhez köthető. Kál-cium a piramisok anyaga. Földet megkerülő egyenes vonaluk szintén a jegyzett történelem előtti időkre mutat. Magyar vonatkozásaikat számtalan lelet bizonyítja, de államilag támogatott tudományosságunk egy kétes alapú akadémiára hivatkozva, a Nemzeti Kultúr Vagyon rovására, szakemberek által nevetségesnek ítélt Finn- Ugor elméletet propagál. Glacz Ferencz éveken keresztül vesz fel fizetést a Nemzeti Vagyon terhére, miközben nemzetközi fórumokon, írásaiban, riportjaiban megalapozatlan állításokat tesz a Magyar Nemzet Kultúr-örökségének rovására.

A Magyar Nemzet Vagyona ellen, aljas indokból elkövetett bűncselekménnyel vádolom Glacz Ferencet, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökét.

Fent soroltak alapján egyértelművé válik, hogy a Magyar Állam, mely az államalapítástól napjainkig jogfolytonos, a szervezetten elkövetett Nemzeti Vagyon elleni bűncselekmények koordinátora.

A Magyar Nemzet Vagyona ellen, aljas indokból elkövetett bűncselekményekkel vádolom az államiság létrejötte óta hatalmi pozícióban lévő valamennyi személyt.
Vádamat az államalapítás előtt létező vagyon bizonyításával, valamint napjainkban létező hiányával, ezek oksági összefüggéseivel tudom konkrétan alátámasztani.Jásd Kiss Imre 2065 Mány Alsóőrs 3594/1
2015-11-02
Hozzászólások
#1 | Csicseri - 2015.11.23. 02:29:01
Ebben van egy hiba.
A pápaság intézménye, és a katolikus vallás nem keresztén.
A keresztén ember az nem vallásos, sőt a kereszténség nem vallás.
Az, hogy valakik kitalálták, hogy a kereszténség vallás, és a katolikus vallás keresztén vallás, és te elhitted, az már csak a te tudatlanságodból jön.
Értelmezd a szót, és hamar rájössz az igazságra.
Ha a keresztén szót helyesen használod, akkor már sok mindenre rájössz, hogy nem úgy történtek a történelemben az események, ahogy eddig mondták neked.
István körüli dolgok sem úgy történtek, mint ahogy tudod. Nagyon átírták azt a korszakot. Ezért szinte minden írásos emléket megsemmisítettek abból a korszakból, vagy hamis iratokkal helyettesítették az akkor élők. Csak következtetéseid vannak még arról a korszakról, vagy kitalációid, elméleteid, ami ugyan az.
Amit történelemben tanultál az iskolában, az 100%-ban hazugság, vagy torzítás, amit kb 300 éve találtak ki neked. Mindent amit a hivatalos történelemtudomány, és azok képviselői mondanak, azt gyorsan felejtsd el, és ne vedd figyelembe, mikor tudni akarsz.
A tudást nem lehet megszerezni könyvekből, vagy mások által.
Ha azt is tudod, hogy a 10-es és 12-es rendszert fel kellett bontani, amiben addig éltünk, és ez kb 1000 évig tartott, akkor már egészen más lesz a eredmény.
#2 | kimi - 2015.11.24. 23:27:47
Ebben is van egy-két hiba.
Pédájú, miért akarod nekem elmondani azt, amit én mondok? Nem szégyen, hogy figyelsz, és tanulsz, de szégyenedre válik ha ilyen idiótán tálalod az eredményt. Mikor személyeskedésbe váltasz, kioktató stílusban, akkor nagyon fontos, hogy definitív légy!
Írád: ..az már csak a te tudatlanságodból jön.
Értelmezd a szót, és hamar rájössz az igazságra...
Én soha nem jelentettem meg a "Te" tudatlanságodról egyetlen betűt sem. Itt a 211 klikkelés minimum 211 ember előtti lehülyézésemet jelenti, anélkül, hogy Te ezt felfognád.
Tökéletesen tisztában vagyok a ténnyel, hogy Te engem szeretetből oktatsz. Ugyanilyen tökéletességgel fogd fel, hogy a tanításaidnak minimum azon a szinten kell lenniük, melyek legalább egy fokkal meghaladták az én tudásomat. Ehhez tudnod kell, mit tudok én!
"a katolikus vallás keresztén vallás, és te elhitted,"
"az már csak a te tudatlanságodból jön."
El tudod képzelni hány ilyen bunkó beszólással találkozom naponta?
Ha nem tudnám, hogy velem vagy, és építő jellegűnek szántad a hozzászólásodat, nem is reagálnék.
A tíz, és tizenkettő felosztásáról pedig 212-en várjuk mélyenszántó gondolataid!
Bocsi! A 211-ben vagy egy. Az 210 nélküled. Én a plusz egy, tehát 211-en.
#3 | kimi - 2015.11.24. 23:35:50
Itt, ott van egy-két értelmes reagálás. Egy oldal fenntartása energiákba kerül. Van ennek értelme szerintetek?
Ha nem kapok 200 igent, becsukom a bóótot.
#4 | Csicseri - 2016.03.30. 13:52:36
Ami élő az nem lehet tulajdon. Addig már talán eljutottál, hogy az ember nem lehet tulajdon (tul ajvé don), mert él, mert él ő. Ha azt mondod, hogy élő bolygó, akkor ugye mivel él, akkor milyen tulajdonról beszél bárki is. Szóval nincs földtulajdon, és nem lehet a földet adni, venni, mert élő. Hányan estek bele ebbe -"A magyar föld a magyaroké."- hülyeségbe.
Akinek nem inge ne vegye magára, mert a végén kinevetik, hogy nincs is rajta ing, vagy inga.
A kereszténség, a kereszttel, a körosztóval jutsz el az éntől az égig egyenesen. A kátó-lik-kuss vallás, mivel körbe körbe mész, mióta keresztén? A katolikus, és a többi vallás egyenesnek látszik, pedig kör. Aki körbe megy, az ugyan oda jut vissza. Egyetlen vallás, ahol háromszöget, piramist, vagy gömböt használnak még ha az egy spirális kört is alkot, az nem keresztén.
A keresztén egyenes.
Nem mindegy, milyen energia folyamról beszélsz. Az energia folyamokat keverni az a butaság.
Gazdagság nem egy jóléti társadalom energia folyama, legalábbis magyarul mást jelent. Az embereknek nincs gazdaságuk, mint ahogy most torzítva használják, és az összes gazdaságinak mondott szak emberek, könyvelők hülyeséget csinálnak, mert más energetikai folyamatról beszélünk gazdaság, gazdagság alatt. A Gea egyik energetikai folyamatáról beszélünk, a gazdaság alatt, és nem emberi energia folyamról.
Ország, nemzet, állam sem azt jelenti magyarul, amit a cikkben írtak, de a katolikus vallás torzításában azt jelenti, amit a cikk írt.
Mi az, hogy egyenes?
Van élet egy jó magyar.
Ez egyenes. Ugye, hogy ez mondat nem vallás, még ha annak látszik is, és semmi köze nincs a katolikus stációkhoz.
Van isten - vanság,
Él isten - élség,
Lét isten - létség,
Egy vagy Ég isten - egység, vagy égség,
Jó isten - jóság,
Mag isten - magság,
Ár isten - árság
Isten jelentése energia folyam, ahogy a Duna, magyar nevén Istár-Isten is egy víz folyam, és a víz ugye itt energia.
Van energia folyam, és van ága is.
Él az energia folyam, és élő, mert ég.
Létezik az energia folyam, mert a lét ég.
Ég az energia folyam, mert Ég az ég. Ember, és asszon (az son, akinek fia van, az embernek meg ján(y)a) is ég s ég, vagyis egység.
Jó az energia folyam, mert semmilyen akadály nincs benne, vagy elsöpör minden akadályt. Most a jót úgy mondjuk helytelenül, hogy működik (mű-köd-ök). A jónak van ága.
Mag energia folyam, mert a magnak van ága.
Ár energia folyam, mert az árnak van ága.
Ár - árasztás, a mag kiárasztása, az árnak is van ága.
Az árt, ha torzítod, akkor lesz a mostani hülyeség, amiben élünk.
Mikor minden anyagi dolgot, ami élő beárazol, pedig az élőt soha nem szabad beárazni, akkor kapod meg a pénzt. Amikor a pénz istenének hódolsz, akkor a pénz energia folyamot tartod fenn. Az állandó pénz hajkurászás meg az állandó növekedésben testesül meg, amit gazdaságnak, gazdagságnak torzítasz el. Ez a kiárasztás torzítása, a kiárasztás egyik ága, amelyen félre lehet siklani, csak azért, mert nem tudod mit jelent az ár, árasztás.
Ha nem tudod mi a rend, és mi a szer, akkor be is nyalod a mostani hülyeséget, amit kialakítottak a pénzzel, és a gazdasággal.
A rend az aranymetszés, a szer, ahogy ezt megteszed. Ez a rendszer. A mostani hülyeség, társ-ad-al-om, amiben élünk az nem rendszer, mert semmi köze nincs az aranymetszéshez, és a szerhez sincs köze. A szer csak akkor lesz elmondva, mikor a magyarok vezetik az orszagát, mert akkor nem lesz már büdös, mint ahogy most minden bűzlik. Aki meg tudja mit jelent a szer, akkor tegye azt, amit maga meg tud tenni, de ez nem parancs, hanem kérés, ha elfogadod magad.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!