2021. Május 14. 01:47
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
A képlet


V Á Z L A T
A Fejér-megyei bíróságot két családnév fémjelzi: SOÓS és GELENCSÉR
A TIGÁZ-DSO igazgatója :SOÓS
Az E-on Hungária igazgatója :GELENCSÉR
A Fejér-megyei Közig Hivatal igazgatója : GELENCSÉR


A bírósági ELNÖK SOÓS közölte velem, hogy semmi közöm az engem fosztogatók családi kapcsolataihoz.
A Víztulajdonunk eltulajdonítása érdekében folyó szervezkedés bizonyítékai a honlapon láthatóak. A honlapot a bíróság olvassa, hiszen az itt olvasottak alapján jelentett fel egy elmebeteg bírónő.

A Kolontári "hegyvédőgátat" a Fejérvíz igazgatója építtette, a templom-domb kirablása érdekében. A "privatizáció" néven elhíresült Nemzet Ellenes Bűncselekmény sorozatot a pénzünkön működtetett hatósági bűnözők követték el, és követik el mai napig.

A Vagyon Kezelő nyíltan a pofánkba röhög, miközben a szolgáltatónak keresztelt SOÓS-GELENCSÉR, TIGÁZ-E-on klán rendőrségi jóváhagyással fosztogatja a megkülönböztetett INTHETŐ-ket.

A szervezett bűnözés a legfelső hatóságunkkal azonos. Őseink róvott hagyománya a föld legősibb energiatermelését, a földgázfejlesztést tanítja számunkra. A földgázunk elleni bűncselekményeket a FM bíróság, a FM rendőrség szervezi és fedezi. Próbáltam népszavazást rendezni a nemzeti vagyon védelmében. Szigeti Péter azzal utasított el, hogy a törvény nem ismeri a nemzetellenes fogalmat.
Jogi fogalmakkal zsonglőrködők uralják a gyerekeink oktatását is. Nemzetünk kulturális örökségét olyan

idegen hatalmak tépik darabokra, akik a világ összes polgárát megtévesztve, ezzel a tudással fosztogatják őket is.

A vízből képzett "gáspár" gáz pár, Gea teljes energiakörforgalmát szabályozza. Ennek jogos haszonélvezői, és e tudásnak jogos örökösei mi vagyunk. Mégis mi MAGYAROK fizetünk érte, mi adósodunk el miatta. Mi viseljük a "barbár" jelzőt.

Amíg Jézus keresztjét, mint gyilkos eszközét tisztelitek, addig a félelmetekről tesztek bizonyságot. Ha gondolkodtok, a honlap elején látható kettő okirat alapján
azzonnal befejezitek a fizetéseket, de mindent. A "Tigáz vs esküdtszék" filmben bemutatott módon vagytok leszoktatva arról, hogy saját körötökben hassatok. HATÁSKÖR. Olasznak, és Németnek álcázott SOÓS-GELENCSÉR bűnözők törvénycsavargatással, rendőrterrorral tartanak félelemben benneteket. Ötven éve hallgatod az energia katyvaszt, de soha se merted végiggondolni sem, mi van ha másképpen van.

Merd már összerakni a http://puzdra.com információkat a http://hunpjp.com -mal. Az államba beépült idegen érdek hordja szét az értékeinket, teszi élhetetlenné az országot, mérgezi vizünket, ételeinket. Kinek végez megfigyelést az Adóügy rólad, ha nem neked? Ki kérte a kormányt, hogy törölje a köztársaság fogalmát, kiknek van berendezve a föld alatti labirintusrendszer?
Izrael vízellátása Magyarországról, tenger alatti vezetéken című, elfogadott találmány csak az én vizemet tudja szállítani. Nem értelek benneteket, minek vinnyogtok a vízszámláról, ha még ezt a nyilvánvaló bűncselekményt sem meritek tárgyaltatni, ne-agy isten térden rúgni pár tetvedéket. Az Esküdtszéki

Igazságszolgáltatás értetek működne, ha lenne elég vér a pucában ahhoz, hogy erőssé tegyétek.

Bűnözők határozzák meg nektek, hogy nem mondhatjátok ki a nevüket. Nem kaptok módot arra, hogy megkérdezzétek, hova lett a Nemzet vagyona. Ettől számomra csak egy kérdés merül föl, mégpedig az, hogy ki az akinek az érdekét szolgálja. A vélelmezési törvény kimondja, hogy ha kettőször nem veszed át a leveledet, akkor egyszer átvetted. Tizennyolcmilliárd kitűzött bírság a rendőrség ez évi beszedési kvótája. Ha nem jól működik a rend őrzése, akkor a rendőröket kell büntetni, neeeem? Aki hiányt tervez az ország költségére, azt pedig agyon kell verni. Észre kellene már venni, hogy értetek semmi sem történik, minden ellenetek van, és ez a ti pénzeteken, a ti gyerekeitek jövőjének terhére megy. A római jog megbukott, Magyar törvényeket hozzunk! Azon egyszerű oknál fogva, hogy ez MAGYARORSZÁG.

Folyamatosan jönnek a megkeresések, hogy oldjuk meg a gondokat. Senki sem kezdte még úgy, hogy mit tegyen, vagy hol segíthet. Sőt, saját magáért is csak elvár tőlünk. Előadás szervezését kértem tőletek.

Az egy veszprémin kívül senki sem tett semmit. Mit vártok? Mire vártok?
A világ leggazdagabb országa az enyém. Soha semmilyen hitelt nem vettem fel a NEMZETI VAGYON terhére. Aki ilyen papírt írt alá a nevemben az hazaáruló. Az elkövetéskor érvényes törvény szerint kell eljárni vele szemben.

A Német állam tartozik nekünk, de mint afféle hülye gyerekek helyett, ők akarják eldönteni, miért NEM fizetnek. A két világháború között akkora vagyont sikerült összerántanunk, hogy kihúztuk a szarból a németeket, akkor most miért vagyunk eladósodva, tönkre vágva? Az ALKOTMÁNY csűrés nem pont ezt a vagyont célozta meg?

Létezik szerintetek erő a világon, ami megoldja a mi gondjainkat? A pribékek mindegy milyen pártruhában vannak, külföldnek dolgoznak. A tiszta MAGYAR közélet, csakis tiszta MAGYAR emberek által jöhet létre. A diktatúrát szolgálók adnak jogosítványokat a mai ítészeknek, bürokratáknak. Hazaáruláson kívül mi az amit tanulhattak a tanáraiktól? Kolontárra ráengedték az iszapot, előtte felmérették repülővel a terepet, a következményt. Gyilkosok irányítanak. Zsolcán a lidlt védték a rendőrök. Azt a Magyart aki átszakította a gátat, ezzel megmentve az embereket, a rendőrök letartóztatták. A Zsolcaiak hozták ki , erőszakkal. A kolontári templomdomb alatt az én őseim üzenete, nekem szólt. Elrabolták, gyilkosságok árán. Feljelentésemre azt a választ kaptam, hogy nem feljelentés.

2010 szeptemberben lézerrel vizsgálták a környéket, repülőről árasztási, és archeológiai szempontból. Aki rendelte a repülőgépet, ugyanaz a Dr Csonki István, aki az altemplom fosztogatáshoz szükséges gátat építtette./Fejér-megyei vízügyi szakember./ Ehhez kellet lezárni a légi forgalmat. Megint Fehérvár, megint múlt hamisítás, még mindig az energia. A gyerekeink egy felnőtt cselekvéseinek nyomán szeretnének örökölni, országot átvenni, és büszkének lenni a szüleikre. Rosszul áll a szénátok. Szégyenei vagytok a Nemzetnek.

Jásdi Kiss Imre
Hozzászólások
#1 | Pitkin - 2012.01.19. 17:28:57
Ezért a pofátlanságnak is vannak határai. Így szemen köpni a Nemzetet: http://www.hir24....ny-szamit/
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!