2021. Szeptember 24. 03:42
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
NFH-KDF
NFH-KDF (Nemzeti vagyon Fosztogató Hivatal-Ködösítési Fõosztály)

HAJ-02803-3/2010

Tisztelt Másodfokú Dr.Némethné Dr. Nagy Andrea, Pintér István Megbízásából, és Dr. Malmos Edit!

2010. szeptember. " 8" i segítõkész levelüket kézhez kaptam. Az elsõ levelemre kapott válaszból tudom, hogy a postai bûncselekményeket nem vizsgálhatják. Ezért nagy szomorúsággal kell közölnöm, hogy a fellebbezési illeték 5000Ft- ot már megint a posta keverte el. Mint ahogy az én ügyemben, ettõl függetlenül megy tovább az eljárás, kérem most is így tessenek eljárni.

Tisztelettel Kiss Imre elsõfokú õstermelõ.
"...minek nevezzelek?"
Fejér Megyei a bíróság elnökének:

Kérem levelem illetékességi szempontból megfelelõ helyre juttatását!

A bicskei bíróságon ezév szept. 20.-ra kitûzött tárgyalással kapcsolatban szeretnék információt kapni. A ceremónia vezetõ megszólítása ügyében vagyok tanácstalan. Rendelkezem okiratokkal, melyek a hölgy bûncselekményekben érintettségét bizonyítják.
Magyarul!
Antialkoholista õstermelõ vagyok, tehát a józan paraszti ész használatára leginkább jogosult.

Vélni, vagy vélelmezni annyit jelent, hogy feltételezni.
Kézbesíteni annyit jelent, hogy valakinek a kezébe eljuttatni.

A ma érvényes törvények mintha nem magyar ember esze szerint lennének összerakva.
Téboly
"Ugyanezen számú ügy 32. sz. végzésében 2010. január 22-én felszólított a bíróság, hogy amennyiben lehetséges a rendelkezésre álló iratok alapján a perlekedési tébolyt az alperesnél megállapítani, akkor írásban kéri a szakértõi vélemény elkészítését."
Az OK!
JELENTÉS

A Bakony turista térképén, Esztergomtól Gyenesig húzott egyenes által érintett hegycsúcsok magas száma kizárja a véletlen lehetõségét. A bazilika kõtalapzata kapcsolódik ehhez a vonalhoz.
A csúcsok nevei utalnak a rendszerbe szedett geológiai alakzat OKÁRA. A már eredményesen lekapcsolt országrészeinken a nevek megváltoztatása jelentõs ütemben halad. A Bakony neveinek visszaforgatásával kapott eredmény rávilágít a szándékosságra. Õsmagyar leletanyagból ismert három eszközünk igényes elemzése, a világ kultúrájának eredetét mutatja meg.
morE-ON
Legfõbb Ügyészség Kiemelt Ügyek Fõosztálya

FELJELENTÉS

Nyom. 1/2009/8-1. 2010 augusztus 25.dátummal érkezett, meghatározatlan küldemény alapján hazaárulás, és gyilkosságban való részvétel, valamint hivatali hatalommal visszaélés gyanúja miatt feljelentem Dr. Bárány Sándor ügyészt.
Bûnözõk képviselik az államot.
FELJELENTÉS

Dr. Láng László, és Dr. Varga Zoltánné s.k. ügyészek határozatukkal sértették az alkotmányt, a Büntetõ törvénykönyvet, az Emberi Jogokat.

A tudomásukra jutott bûncselekményekben bûnrészesek.

Mivel a bûncselekmény szálai országon kívülre vezetnek a nemzeti vagyon megkárosításán keresztül, így HAZAÁRULÁS gyanúja is felmerül.
Az értelem határozott
Tökéletesen értem mit jelent a nemzet fogalma. A Nemzeti Fogyasztóvédelem Hivatalának három névvel ellátott levelébõl merítettem a fényt. A nemzet azt jelenti, hogy magyarul érthetetlen, befejezetlen mondatkísérletekkel, terelem el a figyelmét a magyar állampolgárnak arról a tényrõl, hogy külföldi érdekeltségû vállalkozók kirabolják.
Tóth Ágnes szerint ennek a folytatása nekem megér 5000Ft-ot. Nem ér egy vasat sem. Szeretném megtudni milyen kritériumok alapján, jogosul egy írni nem tudó arra, hogy az én életemre vonatkozó határozatot hozzon. Hogyan süllyedhetett ilyen mélyre a nemzet, hogy ilyen emberek ülnek a hivatalba? Gondolom, kocsival jár dolgozni, mivel a családi ½ IQ a buszozóknak kell a jegyvásárláshoz. Hármuknak sem tûnt föl, hogy beadványom tárgyában egy nemzeti betût sem válaszoltak. A hazaárulás ilyen formája jogi parancsra történik, hogy Dr Árva Szabó Ferencet, Dunaújváros bíráját idézzem.
Hányan élnek a HÁZAMBÓL?
Volt idõ, amikor a házasság, tényleg azt jelentette, amit a ház és környéke jelent ma is.
Mûködött a szokás, két család összeadta a leendõ párnak, ami kellett az új élethez. A föld felszínén minden megtalálható egy Ház fölépítéséhez. Sár, agyag, kõ, törek, széna-szalma, nád, gerenda, léc, tûz, és víz. Ez a család tudta mire számíthat, melyik rokonnak van nádasa, jó köve, szálfája.
Bíróság elõtt a bíróság!
Meg kell tanulnunk dönteni. Nincs az az idegen szervezet , amelyik helyettünk olyan döntést hoz, ami számunkra kedvezõ. Azok az emberek akikre eddig rábíztuk sorsunkat, nagyon rosszul vizsgáztak. Eltûnt nemzeti vagyonunk olyan felelõtlenségrõl tanúskodik, ami miatt unokáink elõtt is szégyenkeznünk kell.
Mielõtt az adósságcsapda végérvényesen összecsapódna országunk felett, meg kell állítani azokat a bûnözõket akik a saját hasznukért az egész országot, sõt a nemzetet elárulták.
Pánik az ADÓ-Ügyben!
Látható a FIGYELÉSI KÉPERNYÕ-m, látható az INTHETÕ státuszom, és látható, hogy olyan ország lettünk ahol ilyen alapon ítélkezik felettünk egy bíróság.

Barátom a tatabányai körzetben él, és hasonló ügy kezd körülötte kibontakozni, mint az enyém. Hamis állítás, hamis ajtószámra idézés, tehát inthetõ Õ is.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!