2021. Oktber 26. 23:45
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
"Itt a levél, ott a levél, hol a levél?"
Tisztelt Hivatal!

Kérem, a hatóságot postai küldeményeim ellen elkövetett bûncselekmények kivizsgálását végezze el, és a felelõsségre vonás érdekében büntetõ eljárást indítson. Kártérítésemre vonatkozóan járjon el, a megfelelõ bíróságok felé.

Mellékelt dokumentumokból kitûnik, a postai vélelmezésre épülõ bûncselekmények rendszeressé váltak környezetemben. Ezzel kapcsolatos beadványaim 2006.-óta folyamatosak. Az ötödik évet érintõ cselekménysorozat elég adatot szolgáltat arra, hogy az összefüggéseket feltárhassam.
Fejér-megyei ügyészség kizárása.
B.1102/2010/5-1-2

Tisztelt Ügyészség!

Ügyemmel kapcsolatban tájékoztatom önöket, hogy nem elfogultsági kifogás kérdése a Fejér-megyei ügyészség kizárása.
A kizárást az a tény alapozza meg, hogy a bûncselekmény elkövetésének folyamatában az ügyészség mint elkövetõ szerepel.
A bûncselekmény a postai küldeményeim hamisításaival vette kezdetét.
A hamisított számlákat erre alapozva képezte a szolgáltató.
A szolgáltatással visszaélések, birtokháborítás ügyében tett feljelentésemre érkezett elutasító válasz a bûncselekményekben bûnrészességet feltételezik.
Rablási szisztéma
Bicskei és Fejér-megyei bíróságok szerint a szerzõdés tartalmától független, hogy végrehajtható-e, vagy sem. A dunaújvárosi bíróság szerint, aki ezt a hamis szerzõdést közokirat hamisítással, rágalmazással védi, az jogi parancsot teljesít. Ilyen trükkel kirabolt ember feljelentése igazolási kérelemnek tekinthetõ. Egy rendõrségi autólopás nyomai a postai értesítõk meghamisításával eltüntethetõk. Ezután a posta bármikor eltüntetheti az áldozat pénzét, hiszen a rendõrségnek tett szívességért cserében, most a rendõrség zárja ki a feljelentõt a jogorvoslati jogából. Mivel a hatóságok és a szolgáltatók közösen rabolják a polgárt, a kisebb cselekményekkel közremûködõk is kérik a maguk hasznát, tehát módot kapnak a további fosztogatásra.
Talpam alatt
A szerzõdések erkölcsi értéktelenítése csakis a hatalom érdeke lehet. Az a polgár aki kiszolgáltatott fél ként, a jogi úton sem várhat megoldást, erõszakhoz kénytelen folyamodni. Az terrorizálható polgárság megint a hatalmi érdekeket szolgálja.
A közvagyon elleni bûncselekmények mindig a hatalom, vagy hatalom közeli elittel állnak összefüggésbe. A vagyon hiánya kihat az egész nemzet fejlõdésére. A felelõsségre vonás hiánya visszahat a nemzet erkölcsi züllésére, annak közvetlen okozója.
Koncepciós perek gépezetének újabb felbüffenése!
ÍrásokA kezdetek
A mai "demokrácia" nevében, ismét nagyot büfizett a "rendszer"-telenség! (Vagy ez már rendszeres folyamat Hazánkban?) A történet legyártása 2009. január 17-én kezdõdött. Egy mûszaki nélküli autó vontatásáért 20.000 Ft bírságot szabtak ki. Az ön erejébõl haladni képtelen gépjármûvet látási viszonyoknak megfelelõen, a forgalom akadályozása nélkül, jól látható figyelem felhívással ellátva, megengedettnél jóval kisebb sebességgel gurult a közterületen. Na ezt is megkaptam, gondoltam.
Jogszabályi hivatkozásuknak utána néztem és az indoklásukat is átolvasva megértettem, hogy "Közúti közlekedési igazgatási szabályok megsértése és Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértését" követtem el, szerintük. Gondolom, ha betonkeverõt vontatunk, sõt ha toljuk kötelesek vagyunk mûszakival, zöldkártyával, biztosítással, útvonal engedéllyel felaggatni, hogy eljuttassuk a szomszédba.
NÉPSZAVAZÁS / ALÁÍRÁSGYÛJTÉS
HírekErre a népszavazásra azért van szükség, mert ahogy önök is észrevették, egyre kevesebb beleszólásunk van a saját életünkbe, ellenben a politikai fehérgalléros bûnözõk folyamatosan, szó nélkül a mi zsebeinkben turkálnak. Sajnos a mostani rendszer lehetõséget ad arra, hogy a nyugdíjkasszát, a földgáz vagyonunkat, a kincstárat úgy foszthassák ki, hogy meg sem kérdezhetjük, hova tették azt, ami a miénk, mert a törvényeket úgy csûrték-csavarták, hogy erre véletlenül se kerülhessen sor.
Tisztelt Ügyésznõ!
HírekTisztelt Ügyésznõ!

Megfellebbezhetetlen határozatában nem közölte annak indokát, hogy miért is érzi úgy, hogy az én szellemi képességeim megvizsgálására költeti az állam vagyonát.
Ha már az emberi méltóságomba ilyen játszi könnyedséggel bele tetszett toppintani, legyen szíves pótolni ezt az aprócska hiányosságot.
A jogbiztonság iránti igény is büntetendõ lesz nemsokára, ha az én jogorvoslati törekvésem dilidokiért kiállt.
Megfigyelési Képernyõ...!
HírekHivatalos neve: INFORMÁCIÓS KÉPERNYÕ.
Bármennyire HIHETETTEL, de VAN ilyen - INFORMÁCIÓS KÉPERNYÕ mindenkirõl .
Az anyja neve és született féle adatok között szerepel az INTHETÕ kategória.

Továbbá létezik:

FIGYELÉSI KÓD, és VÉGREHAJTÁSI KÓD.
Az információs képernyõ léte illetve hozzáférhetõsége nem nyilvános.
Ma ezeket az adatokat az APEH kezeli.
Rólunk...
ÍrásokA Polgári Jogokat Pártolók egyesületét olyan emberek alapították, akik olyan esetek elszenvedõi akiknek alkotmányos, és nemzetközi szerzõdésben biztosított emberi jogait sértették a hatóságok.
Az ötgyermekes családok utcára-terrorizálása...
HírekEgy zsebtolvaj eltûnik a tömegben, a zsákmány pár száz forint, kinyomozhatatlan. A lakás ott marad, a csalók hivatalnokok, ügyvédek, virul a lakásmaffia. A feljelentésekre soha semmi sem történik, tehát ki kell mondani végre, hogy a nyomozók, ügyészek, bírók a bûncselekményekben közremûködõ bûnözõk. A szolgáltatók, rágalmakkal, meghamisított csekkekkel, saját maguk által elõidézett ellentmondásokkal fosztogatják a magyar embereket.
A villanyoszlop kidöntése miatt zaklatlak
HírekA villanyoszlop kidöntése miatt zaklatlak, illetve kérem segítségedet. Honlapod látogatottságára apellálva szeretném, ha segítenél összegyûjteni azokat az embereket,(a leveleket e-mail-ben várom ) akiket az E-ON ugyanígy vert át, mint engem próbált. Akire ráborítják ezt a szaros vödröt, gyakran ki se lát belõle. Vagy a dühtõl, vagy a félelemtõl. Pár szóban, én hogyan látom.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!