2021. április 15. 19:44
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
"Itt a levél, ott a levél, hol a levél?"
Tisztelt Hivatal!

Kérem, a hatóságot postai küldeményeim ellen elkövetett bűncselekmények kivizsgálását végezze el, és a felelősségre vonás érdekében büntető eljárást indítson. Kártérítésemre vonatkozóan járjon el, a megfelelő bíróságok felé.

Mellékelt dokumentumokból kitűnik, a postai vélelmezésre épülő bűncselekmények rendszeressé váltak környezetemben. Ezzel kapcsolatos beadványaim 2006.-óta folyamatosak. Az ötödik évet érintő cselekménysorozat elég adatot szolgáltat arra, hogy az összefüggéseket feltárhassam.
Fejér-megyei ügyészség kizárása.
B.1102/2010/5-1-2

Tisztelt Ügyészség!

Ügyemmel kapcsolatban tájékoztatom önöket, hogy nem elfogultsági kifogás kérdése a Fejér-megyei ügyészség kizárása.
A kizárást az a tény alapozza meg, hogy a bűncselekmény elkövetésének folyamatában az ügyészség mint elkövető szerepel.
A bűncselekmény a postai küldeményeim hamisításaival vette kezdetét.
A hamisított számlákat erre alapozva képezte a szolgáltató.
A szolgáltatással visszaélések, birtokháborítás ügyében tett feljelentésemre érkezett elutasító válasz a bűncselekményekben bűnrészességet feltételezik.
Rablási szisztéma
Bicskei és Fejér-megyei bíróságok szerint a szerződés tartalmától független, hogy végrehajtható-e, vagy sem. A dunaújvárosi bíróság szerint, aki ezt a hamis szerződést közokirat hamisítással, rágalmazással védi, az jogi parancsot teljesít. Ilyen trükkel kirabolt ember feljelentése igazolási kérelemnek tekinthető. Egy rendőrségi autólopás nyomai a postai értesítők meghamisításával eltüntethetők. Ezután a posta bármikor eltüntetheti az áldozat pénzét, hiszen a rendőrségnek tett szívességért cserében, most a rendőrség zárja ki a feljelentőt a jogorvoslati jogából. Mivel a hatóságok és a szolgáltatók közösen rabolják a polgárt, a kisebb cselekményekkel közreműködők is kérik a maguk hasznát, tehát módot kapnak a további fosztogatásra.
Talpam alatt
A szerződések erkölcsi értéktelenítése csakis a hatalom érdeke lehet. Az a polgár aki kiszolgáltatott fél ként, a jogi úton sem várhat megoldást, erőszakhoz kénytelen folyamodni. Az terrorizálható polgárság megint a hatalmi érdekeket szolgálja.
A közvagyon elleni bűncselekmények mindig a hatalom, vagy hatalom közeli elittel állnak összefüggésbe. A vagyon hiánya kihat az egész nemzet fejlődésére. A felelősségre vonás hiánya visszahat a nemzet erkölcsi züllésére, annak közvetlen okozója.
Koncepciós perek gépezetének újabb felbüffenése!
ÍrásokA kezdetek
A mai "demokrácia" nevében, ismét nagyot büfizett a "rendszer"-telenség! (Vagy ez már rendszeres folyamat Hazánkban?) A történet legyártása 2009. január 17-én kezdődött. Egy műszaki nélküli autó vontatásáért 20.000 Ft bírságot szabtak ki. Az ön erejéből haladni képtelen gépjárművet látási viszonyoknak megfelelően, a forgalom akadályozása nélkül, jól látható figyelem felhívással ellátva, megengedettnél jóval kisebb sebességgel gurult a közterületen. Na ezt is megkaptam, gondoltam.
Jogszabályi hivatkozásuknak utána néztem és az indoklásukat is átolvasva megértettem, hogy "Közúti közlekedési igazgatási szabályok megsértése és Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértését" követtem el, szerintük. Gondolom, ha betonkeverőt vontatunk, sőt ha toljuk kötelesek vagyunk műszakival, zöldkártyával, biztosítással, útvonal engedéllyel felaggatni, hogy eljuttassuk a szomszédba.
NÉPSZAVAZÁS / ALÁÍRÁSGYŰJTÉS
HírekErre a népszavazásra azért van szükség, mert ahogy önök is észrevették, egyre kevesebb beleszólásunk van a saját életünkbe, ellenben a politikai fehérgalléros bűnözők folyamatosan, szó nélkül a mi zsebeinkben turkálnak. Sajnos a mostani rendszer lehetőséget ad arra, hogy a nyugdíjkasszát, a földgáz vagyonunkat, a kincstárat úgy foszthassák ki, hogy meg sem kérdezhetjük, hova tették azt, ami a miénk, mert a törvényeket úgy csűrték-csavarták, hogy erre véletlenül se kerülhessen sor.
Tisztelt Ügyésznő!
HírekTisztelt Ügyésznő!

Megfellebbezhetetlen határozatában nem közölte annak indokát, hogy miért is érzi úgy, hogy az én szellemi képességeim megvizsgálására költeti az állam vagyonát.
Ha már az emberi méltóságomba ilyen játszi könnyedséggel bele tetszett toppintani, legyen szíves pótolni ezt az aprócska hiányosságot.
A jogbiztonság iránti igény is büntetendő lesz nemsokára, ha az én jogorvoslati törekvésem dilidokiért kiállt.
Megfigyelési Képernyő...!
HírekHivatalos neve: INFORMÁCIÓS KÉPERNYŐ.
Bármennyire HIHETETTEL, de VAN ilyen - INFORMÁCIÓS KÉPERNYŐ mindenkiről .
Az anyja neve és született féle adatok között szerepel az INTHETŐ kategória.

Továbbá létezik:

FIGYELÉSI KÓD, és VÉGREHAJTÁSI KÓD.
Az információs képernyő léte illetve hozzáférhetősége nem nyilvános.
Ma ezeket az adatokat az APEH kezeli.
Rólunk...
ÍrásokA Polgári Jogokat Pártolók egyesületét olyan emberek alapították, akik olyan esetek elszenvedői akiknek alkotmányos, és nemzetközi szerződésben biztosított emberi jogait sértették a hatóságok.
Az ötgyermekes családok utcára-terrorizálása...
HírekEgy zsebtolvaj eltűnik a tömegben, a zsákmány pár száz forint, kinyomozhatatlan. A lakás ott marad, a csalók hivatalnokok, ügyvédek, virul a lakásmaffia. A feljelentésekre soha semmi sem történik, tehát ki kell mondani végre, hogy a nyomozók, ügyészek, bírók a bűncselekményekben közreműködő bűnözők. A szolgáltatók, rágalmakkal, meghamisított csekkekkel, saját maguk által előidézett ellentmondásokkal fosztogatják a magyar embereket.
A villanyoszlop kidöntése miatt zaklatlak
HírekA villanyoszlop kidöntése miatt zaklatlak, illetve kérem segítségedet. Honlapod látogatottságára apellálva szeretném, ha segítenél összegyűjteni azokat az embereket,(a leveleket e-mail-ben várom ) akiket az E-ON ugyanígy vert át, mint engem próbált. Akire ráborítják ezt a szaros vödröt, gyakran ki se lát belőle. Vagy a dühtől, vagy a félelemtől. Pár szóban, én hogyan látom.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!