Az emberiség valódi bibliája A TUDÁS
Írta: kimi - Dátum: 2018.06.01. 14:06:36
A TUDÁS maga, így a Hatodik pecsét c. könyv a magyarok és az emberiség valódi bibliája.

ÍGY JUTHATSZ INGYEN ÁRAMHOZ VÍZHEZ ÉS GÁZHOZ MA MAGYARORSZÁGON
MOST ELŐSZÖR IGÉNYELHETED A NEMZETI VAGYON RÁD ESŐ RÉSZÉT!
Mennyi a nemzeti vagyon egy főre eső része, miben testesül meg ez ma pontosan és mit kell érte tenni? Ne higgyük, hogy már mindent elloptak, ez csak a mindenkori politikai mese része! Mi magyar emberek ma forintban kifejezve is a világ leggazdagabb emberei vagyunk!

Kézzel fogható bizonyítékok és konkrétumok minderre Jásdi Kiss Imre Hatodik Pecsét c. könyvében.
A nemzeti vagyon egy főre eső részének igénylője lehet minden magyar ember.Teljes hír
ÍGY JUTHATSZ INGYEN ÁRAMHOZ VÍZHEZ ÉS GÁZHOZ MA MAGYARORSZÁGON –
A NEMZETI HIVATAL KÉPVISELI A MAGYAR EMBERT
MOST ELŐSZÖR IGÉNYELHETED A NEMZETI VAGYON RÁD ESŐ RÉSZÉT!
Mennyi a nemzeti vagyon egy főre eső része, miben testesül meg ez ma pontosan és mit kell érte tenni? Ne higgyük, hogy már mindent elloptak, ez csak a mindenkori politikai mese része! Mi magyar emberek ma forintban kifejezve is a világ leggazdagabb emberei vagyunk!
(Kézzel fogható bizonyítékok és konkrétumok minderre Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyvében. ˂Megrendelhető ITT˂ ).

A nemzeti vagyon egy főre eső részének igénylője lehet minden magyar ember.

Tisztázzuk hogy miről beszélünk és konkretizáljuk az alap fogalmakat.
Külön amelyek az ezer éves állami rendszerhez (ország, nemzet, állam, személy, törvény, rendelet, hatóságok, joghatóság, pénz, személyi tulajdon) és
külön amelyek a több millió éves emberléthez tartoznak (ember, élet, természeti törvény, önrendelkezés, nemzeti vagyon és kultúr örökség, emberi tulajdon, energia, föld működési ciklusok és mechanizmusok).

Mindebből a hatalmas ellentét halmazból és a mindennapi élet egyre nyomasztóbb tanúságaiból látható, hogy a világunkban semmi nem az aminek látszik.
Az utóbbi évszázadok alatt államilag finoman észrevétlenül elénk vetített hamis holoképről, az embertől idegen rendszerről tilos másként gondolkodni. Tilos ezt a holoképet lebontanunk.
Épp úgy tilos józanul élni, bármit meglátni ami az emberi és földi valósághoz, a működő természethez, teremtéshez és élethez tartozik. A józan paraszti ész be van tiltva.
Az államok mondják meg mi van, mi legyen, mi lehet a világban, mely fizikai, matematikai és biológiai képletek igazak és melyek nem. Mely zseniális találmányok vannak betiltva, ellopva, és melyeket használhatjuk. Hogyan gyógyíthatjuk magunkat és hogyan nem. Mit tudhatunk meg és mi az amit semmi áron sem.

Évszázadok hatalmas energiáját fektetik és fektették abba, hogy elfogadjuk a vezetésüket, mindenünk kisajátítását a szent államiság ember és kultur idegen kapzsi hazugságába burkolva.
Így tették hogy elfogadjuk azt, hogy mára a földön minden tulajdonunk az övék, még mi is mint jogilag csinált személyek, a gyermekeink és a leendő unokáink is születésünktől fogva. Mindenünket ami eredetileg is a mienk ellopták, ellopják és mi tőlük mint állami és vagy egyházi tulajdonostól vegyük meg.

Nekik volt minderre évezrednyi idejük, nekünk csak egyetlen életünk van.
Nekünk nincsen időnk, most akarunk élni boldognak lenni ahogyan tudunk, de csak kapkodni tudjuk a fejünket és keservesen megkeresni a napi betevőnket.
Megforgatták, kiforgatták értelmükből az őseink létrehozta szavainkat és az isteneik szájából kiköpve értelmetlen dogma halomként vetették elénk. Igyekeztek kiírtani a tudóinkat, a gyökereinket, a kultúránkat.
Így mára nekik vannak szavaik, rendeleteik, nemzeti kultúra pusztító, génkeverő, bevándorláshoz, népkeveredéshez, politikai hazugságokhoz bennünket hozzászoktató reklámjaik és plakátjaik nekünk pedig nincsen mivel és miből magyarként élni és érteni.
Magyarról magyarra fordító szótárért kiállt a maradék értelmünk. A szavainkat mégsem az isteneik álmodták meg! Mély értelme, oka van minden hangnak, gyakorlati mögöttes tudást, életet, teremtést hordoznak betűről betűre.

Mégis, mi az a döbbenetes valóság, amit ilyen évezredeket átívelő hatalmas energiával és állandó állami fenyegetettség mellett kell eldugniuk a szemünk elől? Annak ehhez mérten hatalmasnak kell lennie!
És az is.

A SAJÁT TUDÁSUNKAT rejtik el előlünk és használják ma is ellenünk nap mint nap.
A földünk magyar őseink által épített és ma is mindenhol működő energiatermelő rendszerét dugdossák a szemünk elől éber pusztítással, a butító, betegség és büntető iparukkal amit a médiák és a szent állami gépezet tart fent.
Mi pedig mára ezt hisszük az egyedüli valóságnak, mert szeretjük a lap tele-víziót, benne a mű-sorokat, az okos telefont, a bankkártyát, a vásárlói hűségkártyáikat és azt, hogy jól elszórakoztatnak bennünket abban a kis maradék időnkben, amikor nem a munkában lóg a belünk. Ekkor szívesen fogyasztunk, vásárolunk, így a plázákban hipnotizálnak bennünket tovább. Ezekért és a mindennapos megfélemlítettségeink okán eladtuk magunkat, a gyermekeinket és az unokáinkat is nekik előre.
Eladjuk magunkat és egymást is folyamatosan, amikor ma a saját hazánkban éhbérért megyünk kora reggel dolgozni, adókkal, illetékekkel, büntetésekkel, tandíjjal, tb. és nyugdíj járulékoknak nevezett sarcokkal… éltetjük az ember és élet idegen állami rendszert. Amikor hazugságokra taníttatjuk a gyermekeinket napi 16 órában, amikor kétes oltásokat adatunk be nekik, amikor kifizetjük a természettől és a józan észtől idegen nap(elem) adót, a parkolódíjat, nevetséges juttatásokért kulcsolunk az önkormányzatnál, amikor elnézzük a halottainkat, Kolontár lebombázását azért hogy a szemünk előtt tönkretehessék, ellophassák és bitorolják a nemzeti vagyonunkat, a lelkünket, a nyelvünket, a józan eszünket, a múltunkat jelenünket és a jövőnket is.

A saját tudásunkra nem szabad emlékeznünk! A saját nyelvünkre, kultúránkra ami ezt hordozza.
A hegyeink és vizeink csodálatosan megépített ősi rendszerére nem nézhetünk, az ezeket mutató és kísérő útmenti kőkeresztjeink összefüggő hálózatára nem nézhetünk valós értelemmel, mert ez azonnal felfedi a tudásunkat, a valóságot, a tulajdonunkat, magát a kiapadhatatlan energiatermelő rendszerünket.
Nem gondolkodhatunk. Tűnjünk el a házainkból, az országunkból is. Kell nekik, betelepítik az otthonainkba magukat, mint a Kárpát-medence tolvaj rabló új tulajdonosai. Kilóra vesznek meg bennünket, aztán mindent visszavesznek, hisz a pénz is az övéké amiért eddig remegtünk.
Így se földünk, se hazánk, se házunk, se lelkünk, se pénzünk.

Elhisszük, hogy mi és a szomszédaink, akik csak szépen élni kívánunk a gyermekeinkkel, eleve bűnözők és annyira rosszak vagyunk, hogy utcai és közúti kamerák tízezreivel, valamint okos telefonokkal, számítógépekkel, bankkártyával, chipekkel, fegyveres rendőrséggel, hatóságokkal, rendeletek és törvények százezreivel kell megfigyelni, büntetni és megfélemlíteni a nap minden percében.
Nem gondolkodunk olyan nyomorult butaságokon, hogy az ivó vizünket Magyarországon, a vizek hazájában palackban vesszük 70.000Ft/köbméterenként, a természet alkotta ingyen elektronokat az EON-tól áram néven megvesszük, a tiszta levegővel államok kerreskednek a bőrünkre CO2 kvóta néven, vagy azon, hogy az esővízért is, a parkolásért is fizetünk, a szelet mi áramfejlesztésre nem használhatju, de semmit nem is tehetünk magunkért ami az életet okosan szolgálja. Mindennel betartanak nekünk, mi pedig bambán örülünk egy egy kis elénk vetett morzsának a sajátunkból.

Keressük meg ennek a fegyveres erővel ránk telepedett államosdit, egymással látszatvitatkozó pártokat játszó mindenkori hatalmi rendszernek az okait arra, amiért ezt játssza velünk.
Azt mondhatnánk kapásból, hogy persze a pénz az okuk rá. De nem ennyire egyszerű. A pénz az csak egy bármiféle értéktől mentes színes papír darab. Ők nyomják, akkor és annyit amennyit akarnak. Tehát nem a pénzünk kell nekik, hiszen az az övéké, akkor tolják be vagy vonják ki a piacról amikor akarják.

Nekik más kell!
Az a kiapadhatatlan földi energia forrás kell amit magyar őseink építettek, ami minden pillanatban termeli az energiát és a földi élethez szükséges biológiai feltételeket, felállította és önműködően karban tartja a bioszférát.
Azért találták ki nekünk a vallást, a lebutított ezoterikát, hogy áhítatosan nézzünk az égre és kérdések nélkül higgyünk a nagy semmiben.
Higgyünk az isteneikben, a 6.000 éves kultúrájukban, amivel egy lépcsőben ki is hazudták magukat az emberiség több millió éves történetéből. Az állam, a vallás, az oktatás intézményével butítanak, mert veszélyesen egyszerű lenne az orrunk elé nézni, ahol az épített hegyeinket látjuk és a víznyelőinket. Az ősi energiatermelő magárasztó kultúránk ma is működő összefüggő elemei ezek. Bárki, bármikor a saját szemével, kezével győződhet meg róla a saját lakóhelyén is!
(Kézzel fogható bizonyítékok minderre Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyvében).

Ennek az energiatermelő rendszerünknek a napi hasznáért, használatáért és a tulajdonlásáért ölnek, lopnak, csalnak, butítanak. Pusztítanak bármit ami eléjük áll, ezer évek óta.
Ezért találták ki nekünk játéknak a háborúkat, népirtásokat, vallásokat, művészetet, ezoterikát, tudományokat, sportot, versengést, politikát, médiákat, banki és kereskedelmi redszert, a pénzt… hogy ezekre figyeljünk.
Hogy megosszanak és uralkodjanak a barmokon.

Az ősi magyar, egyben ennek alapján a teljes földi energiatermelő rendszer az a valós kimondhatatlan érték, amit az üres pénzpapír gyermeknyomdájuk mögé kell hogy tegyenek, ezt kell hogy lopva használják ahhoz, hogy mi elhiggyük, hogy a semmit nem érő pénzük az értékes és egymást letiporva küzdjünk érte élethossziglan.
Küzdjünk a napi életünkért épp annyira, hogy ne legyen maradék kapacitásunk gondolkodni és csupán az orrunk elé nézni. Ezt a célt szolgálja az életszínvonalunk mérleg pontosan kiszámított épp csak túlélő szintre való lenyomása.
Az értéket teremtő napi munkánk, az anyaföldünk minőségi terményei, szene, vize, épített hegyei, azaz a gáz víz és energia termelő földi energiarendszerünk kell nekik.
Ez a titok. Ettől vagyunk ma a világ legjobban őrzött gyarmata.
A titok az, hogy ez a mienk. Embereké. Itt nálunk, a mi talpunk alatt a magyar embereké.
A titok az, hogy bolondok vagyunk, ha azért fizetünk nekik, a fegyveres államhatalomnak ami a mienk.

A mi magyar őseink építették át érte a földet, karöltve a világ más helyein élő emberekkel. Ez egy, az egész világot átívelő összefüggő energia rendszer. Az épített látó hegyeken keresztül kerüli meg az egész földedt ennek az információja (ezen hegyek centi pontosan egy vonalban kerülik meg a földet, jó részüket máig minden nyelven látó hegyeknek, látó helyeknek nevezik, ld.Trevisio, Tarvisio, Atlantis/átlátós…).
Nyelve az ősmagyar, a rovásírott magyar volt, melynek összefüggő nyomai szintén világszerte megtalálhatóak.

Ennek a rendszernek az újra megtalált pontos technikáját és mibenlétét Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyve a világon egyedüliként és elsőként egészen pontosan tartalmazza. Az ős magyarok adták át mindenkinek ennek a tudományát. Ezért pusztították ki a kultúránkat és pusztítják ma is észrevétlen kifinomultsággal. Ezer éve a kis vajkkal (szent istván királyunkkal), ma éppen a bevándorlókkal, a maradék gyökereink, génjeink és nyelvi emlékezetünk generációs manipulálásával, eltörlésével.
Ma már csak az angol a sikk kis hazánkban, pedig mi adtuk a világnak a betűket, az írást és a szavakat.
Ezt eddig nem tudhattuk.
Ne okoljuk magunkat, az óvoda óta falat húztak a szemünk elé hogy ne lássunk, napi akadályokat tesznek a lábunk elé hogy ne mozduljunk, önműködő butító kódokat, pszichológiai programokat ültettek el az agyunkba, hogy ne is gondolkozzunk mindezeken.

Olyan kifinomult, kiszámított és állandóan dolgozó a rendszer, hogy az embernek a napi monoton rutinból ki kell tudni emelnie a fejét ahhoz, hogy felismerje ezt az ellene folyó őt kizsákmányoló és birtokló ezeréves állami játékot.
A játszma véget ér amikor mi együtt gondolkodunk mindezekről.
Ma arra az apátiánkra számítanak, hogy elhittük már nincsen semmiféle nemzeti vagyonunk csupán mondvacsinált adósságunk. Már a nemzeti vagyon fogalmunkat is kikezdték különféle politikai csatározások és törekvések álcája alatt. Ez a bevált tolvaj technika. Előbb mindent tönkretesznek, lejáratnak, majd kilóra megvesznek, kisemmiznek. Mi pedig az otthonainkba zárkózva titkon örülünk, hogy nem a mienket vitték el.

Végre a lényegre kellene figyelnünk. A nem elvihető, a magyar talpunk alatt és a felszínen is a szemünk előtt lévő gáz-víz-energia rendszerünkre, amit a mindenkori államaink csak titkon mernek használni, hiszen ha tudnánk mi folyik itt, nem fizetnénk gáz, víz, áram, energia számlákat.
Sőt. Nekik tőlünk kellene mindezt megvenniük, hiszen nap mint nap tőlünk folyik ki mindez a titkon és a megtévesztésünkkel megépített vezetékeinken. Innen származhat a forintosított havi bevétele minden magyar embernek. Az energia számláink megszűnésével együtt ez havi kb. 1 millió forint bevételre rúg fejenként, beleértve az újszülötteket is.

Így értelmes mindazokkal együtt gondolkodunk akiknek elviszik a házát, akik nem kapnak elég nyugdíjat, elegendő bért, akiket a rendszer elüldöz, külföldön élnek és keresnek pénzt, akiket az oktatási butító rendszer, az egészségügyi halálipar és a ál-rendteremtő büntető rendszer nyomorít, akik gyermeket nevelnek szinte üres kenyéren, akiket az adók és banki manipulációk tesznek tönkre, akik a rezsire dolgoznak hónapról hónapra, akik mai fiatalok már nem is reménykedhetnek saját hajlékban, akik tesznek, dolgoznak, mégis nehezen jutnak egyről a kettőre, akiknek van mit félteni és akiknek már csak az éhbér és a napi tál leves maradt utolsó biztonságként.

Minden magyar embernek havonta jár a ráeső forintosítható rész ebből az energiateremtő és ökoszisztéma fenntartó nemzeti rendszerünkből, vagyonunkból.
Minden (magyar) embernek joga van a kultúrvagyonához, joga van ismerni AZ ŐSI VALÓS TUDÁSÁT,
ezt a ma is államilag titokban működtetett kiapadhatatlan, de sajnos ideig óráig károsítható energia rendszert, ennek minden fizikai és biológiai törvényszerűségével együtt.
Jogunk van megismerni a valódi természettörvényeket, a valódi fizikát, matematikát, kémiát és biológiát.
Őseink hagyatékaként jogunk van ismerni a Föld és a földi életünk valós működési rendszerét.
Minden (magyar) embernek természeti joga és kötelessége emberhez méltóan élni és védeni ezt a rendszert.

Így minden (magyar) embernek természetjoga nem fizetni a saját vizéért, gázáért, elektromos áramáért, továbbá a szélért, a napsütésért és az esővízért sem, hogy végre újra saját hatáskörébe vegye vissza, védhesse és hozzáértően használhassa, fenntarthassa ezt a nemzeti vagyonát és ezzel együtt a földi ökoszisztémát.

Így hát mindannyiunkért gondolkodjunk.
Gondolkodjunk és igényeljük most a nemzeti vagyon ránk eső részét annál a Nemzeti Hivatalunknál amelyik a magyar ember képviseletére és önszerveződésére jött létre.
Nem pártoskodni, pártokat váltogatni, elszámoltatni, egyetlen analfabéta „x”-szel szavazni vagy épp valami ellen kell menni.
Csupán egyszerűen vissza kell venni ami a magyar emberé. Ki kell szerveződni az állami irányítottság alól.
Újra emberré kell válni a nem létező, ránk erőltetett jogi személyiség helyett.

Minden magyar embernek jár a nemzeti vagyonból a ráeső rész.
Ne higgyük el a vezető és a porondra kerülő pártok csapdáját, azt a bennünket mozdulatlan apátiában tartó mesét, hogy már nincsen mit védeni, nincs mit kapni, az utódainkra hagyni, már úgyis mindegy, mert szétlopták a nemzeti vagyonunkat, nyugdíjunk se lesz, le van gatyásodva az ország…
Ez is csupán az ostoba színjátékuk része. Hogy ne tudd ki vagy és mid van. Hidd csak azt amit szisztematikusan beléd beszéltek az évtizedek alatt, hogy már szétloptak mindenünket, széthordták az országot - persze az elődeik…
Ez a folytatólagos szemfényvesztésük. Mindenki benne van! Ezért elég csak egy „x” tőled.
Egyáltalán nem az eladott épületeink és a cégek a lényeg! Ne az ennek okán mű felháborodott tv riportokra és álságos választási műsorokra figyeljünk.
A talpunk alatt az a föld a lényeg, amire éppen nem véletlenül, csalással, lopással, a megtévesztésünkkel az erőműveiket telepítették.
A végtelen mennyiségű földgázunk a lényeg ami épp az őseink által épített vízrajzunknak, az átépített tájainknak köszönhető, nap mint nap eszelős anyagi értéket és egyben a bioszféra, az élet alapjait teremtve meg vele.
A fűtő és látó hegyeink, az ősi épített energiarendszerünk által minden pillanatban önműködően létrejövő korlátlan mennyiségű édesvíz kincsünk a lényeg, ami mindent éltet. Ami a teremtő erőnk, az Isterünk/Dunánk, a mi Istenünk.
A kárpát medencei különleges napfény beesési szög, a teremtő frekvenciák és annak értése a lényeg.
Mindezek miatt szétcsapták a mezőgazdaságunkat, iparunkat, már a turisztikai lehetőségeinket ötleteinket is, hogy minden irányból felvásárolhassanak bennünket kilóra hazugsággal, megtévesztéssel, csalással.

Ma is a világ leggazdagabb nemzete és emberei vagyunk!
Az áramunk, a levegőben lévő elektronok nem az elmü, émász, eon és hasonló szemfényvesztők tulajdona.
A gáz nem a tigázé, az a mi gázunk a talpunk alatt. Nem Oroszorgág felől, Horvátországból vagy Izraelből jött soha, de tőlünk ment és megy azóta is örökösen. A víz a mi vizünk.
A kárpát medence és a magyar földünk őseink nyomán korlátlanul, kiapadhatatlanul és elképesztő nagyságrendekben dolgozik nekünk, értünk nap mint nap.

Amikor mi elhisszük hogy energia válság van,
amikor elhisszük, hogy a földrengések nem a magárasztó kultúrörökségünk kapzsi és manipulatív, direkt természeti katasztrófák előidézésére szánt kezelésének okai, hanem úgymond tektonikus földmozgások eredményei a centipontosan a világot megkerülő épített hegyek vonulatának területein,
amikor apátiával tudomásul vesszük hogy el vagyunk adósodva mint nemzet,
amikor végig hallgatjuk hogy csökken az édesvíz készletünk, azzal nem csak nyomorultul küzdő földönfutóvá tesszük magunkat egész életünkre, de megírjuk az utódaink és a Föld halálos ítéletét is.
A nagy cselekvő képtelenségünkkel a földi ökoszisztéma összeomlásának okozói lehetünk, mi az ős magyarok a tudás tulajdonosainak, a világgal azt megosztóinak leszármazottai.
Ennél nagyobb szégyen nem is érhetné a nemzetünket, minden magyar embert.

Pedig nem létrehoznunk, csupán személyesen vagy csoportosan leellenőriznünk és értenünk kell milyen csodát kaptunk az őseinktől. Azonnal látható lesz bárki számára, hogy szinte semmi, még a természeti törvények sem igazak amit tanítanak nekünk. Mert a víz már önmagában is a legnagyobb tanító mesterünk.
Újra be kell kapcsolnunk a józan paraszti eszünket.
Újra meg kell tanulni okosan gondolkodni és nem félve, újra embernek lenni állami tulajdonú jogi személy helyett.
Őseink tudták mit tegyenek a szemünk elé, foghatóan, láthatóan, érthetően és ezerszer is ugyan úgy megismételve világszerte. Budapesten élsz vagy épp a Bakony legkisebb falujában? Esetleg Angliában, Ausztráliában, Kanadában, Brazíliában, a Közel-Keleten, Indiában, Szingapúrban vagy Kínában?
Bárhol vagy, láthatod, tapinthatod, a magyar nyelveden keresztül megértheted a tudást. A magyar nyelv építkezéséből levezethető a teremtés, a földi ökoszisztéma egész rendszere. Láthatod belőle építkezni a nyelveket, más kultúrákat, mások népi motívumait.
Megértheted, megtapasztalhatod mi a tied, ez pedig mit jelent, akár napi kemény pénzösszegre lefordítva az országunk területe és a talpunk alatt.
Számolj utánam. Én havi 900.000 Forintig/hó/magyar ember számoltam.
Ennyi minimum jár nekem, neked, az asszonynak, a gyermekeidnek, unokáidnak, a szüleidnek, a barátaidnak. Havonta. Abból a földgáz, víz, áram és energia kincsünkből, ami a talpunk alatt és a szemünk előtt van az ország területén és nap mint nap kivitelre, eladásra kerül évtizedek óta, a szintén a mi pénzünkön megtévesztéssel épített földalatti vezetékeken.

Ezért kell annyira őrízni bennünket arcfelismerő kamerák tízezreivel, nátó támaszpontokkal, chipekkel a személyidben, HAARP-pal manipulálni, chemtrailekkel permetezni, oltásokkal génkárosítani, napi stresszel és rossz hírekkel gyengíteni és megbetegíteni, bankkártyákkal, autó navigációval, okostelefonokkal követni minden mozdulatunkat, már paranoiásan...
Mi, a magyar nép vagyunk az állam ellensége, tőlünk kell félnie, ezért kell büntetni, korlátozni bennünket nap mint nap az élet minden területén bürokráciával, „oktatással” és szabályokkal.
Mert hogyan uralkodjon rajtunk akkor az a sokkal kevesebb létszámú fegyveres államapparátus, amikor minderre rájövünk és a a saját szemünkkel megbizonyosodunk az energiatermelő örökségünkről, épített hegyeinkről, vizeinkről, a földalatti rendszereinkről, a ránk települt erőművek működéséről, lokalizációjuk miértjeiről, a tőlünk lopott földgázról, édesvízről, az erre szolgáló csővezetékekről, kolontár lebombázásának ide tartozó okáról, a több száz kolontári halottról…
Hogyan vegye el mindezt tőlünk a ránk települt mindenkori állam a továbbiakban, amikor rájöttünk mi mozgatta, mozgatja őket.
Amikor már látjuk, hogy mindezt nap mint nap, évszázadról évszázadra tőlünk lopják.
Amikor már nem hisszük, hogy fizetnünk kell nekik a Napért, az életünkért, a közutainkon megállásért, az energiánkért, a melegért, az áramunkért, a gázunkért, a vizünkért. Amikor már nekik kell érte fizetniük nekünk.

Ez az ősi energiatermelő rendszer működteti az egész világot. Minden ember ennek a tulajdonosa a saját hazájában. Ezért az arab, az iráni válság, az afrikai menekült áradat.
Több legyet ütnek vele egy csapásra. Megkeverik, tönkre teszik vele a magyar génjeinket, a kultúránk, az önazonosságunk maradványait, elküldik, kiűzik, „kisegítik”a menekülteket a saját hazájuk területéről, hogy a hasonló energiatermelő rendszereiket elfoglalják és bitorolják, az életellenes állami rendszerük ellen az emberekben időről időre felgyűlő agresszív energiát önmaguk helyett másokra kell irányítaniuk.

A magyar őseink ingyen hagyták ránk és az egész világra ezt a rendszert, megértésért, okos fenntartásért.
Sehol, egyetlen építményükön, hegyünkön, piramisainkon sem látható sehol, hogy ki építette név szerint.
Nem kívántak érte érdemesülni, sem pedig dicsőséget, párttagságot vagy elnöki pozíciót, pénzt szerezni.
Olyan erkölcsi, tudományos és technikai magaslatokon álltak, amelyről nekünk ma ebben az erkölcsi, ezozizi és tudományos mélyzuhanásunkban már fogalmunk sem lehet.
Önműködő rendszert kaptunk tőlük örökül azért, hogy egy maihoz hasonló tudati mély zuhanó esetben is túléljünk, ne pusztíthassuk el a Földünket és emberré válhassunk újra.
A föld legboldogabb és leggazdagabb embereivé.

Minden embernek lehetősége van arra, hogy a Hatodik Pecsét című könyv nyomán minderről igény szerint saját maga megbizonyosodjon.
Mostantól igényelnie lehet a nemzeti vagyon ráeső részét, amelyben a Nemzeti Hivatal képviseli az érdekeit mindaddig amíg kívánja és újra önrendelkező pozícióba kerül mint ember.
Mint magyar ember.

Az ősi tudásunk, a magárasztó energiatermelő és ökoszisztéma fenntartó rendszerünk és kultúránk a világon elsőkénti és egyedüli újra felfedezőjének Jásdi Kiss Imrének a
Hatodik pecsét c. könyve megszerezhető.
˂…………………………………………………..˂
Ebben minden konkrét és kézzel fogható információ részletesen megtalálható erről a ma is működő rendszerről.
Ez a könyv, maga A TUDÁS lehet a magyarok és az emberiség valódi bibliája.